Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfi azt mondta "nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi azt mondta "nem lehet köztünk semmi, csak munkakapcsolat!", de akkor miért kérdezett mégis ilyeneket?

Figyelt kérdés

Megtudakolta néhány héttel később, hogy van-e saját családom (férj, gyerek) vagy udvarló.

Mikor mondtam, hogy egyik sincs, megjegyezte, hogy kéne mellém valaki: barát, társ vagy szerető (!), akivel egymásra kattanunk.

Ha előtte kijelölte a határokat, hogy csak munkakapcsolat, akkor miért érdeklődik mégis a magánéletem felől? Miért tesz ilyen megjegyzéseket?

A "nem lehet köztünk semmi, csak munkakapcsolat!" kijelentése azért is volt fura, mert én sosem közeledtem úgy hozzá. (Ő amúgy párkapcsolatban él, amit tiszteletben tartok, mindenki másnál is.)

2022. márc. 5. 18:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%

Mégse tartod annyira tiszteletben, mert ilyen hülyeségeken kattogsz. Kit érdekel mit miért mond? Állítsd le mikor előjön megint valami baromsággal és kész.

Tedd helyre hogy ezek személyes kérdések, nem fogsz rájuk válaszolni.

2022. márc. 5. 18:41
 2/17 anonim ***** válasza:
96%

Te meg miért állsz bele a kérdezőbe? Azon gondolkodik, amin akar, ki vagy te hogy megszabod neki?!

2022. márc. 5. 18:46
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
Nagy ész kell kitalálni minek kérdez ilyet. Nyílván simán lenne a szeretőd csak nehéz lenne tartani a munka kapcsolati látszatot. Ha téged meg nem érdekel mert kapcsolatban van akkor azt is sz*rd le miért kérdezget ilyeneket.
2022. márc. 5. 18:51
 4/17 A kérdező kommentje:
3 Nem hiszem, hogy szeretőnek ajánlkozott volna, akkor nem mondta volna, hogy semmi nem lehet. Csak érteni szeretném, őt nem fogom erről kérdezni, mert nem akarom erre terelni a szót... de ahogy 2-es is mondta, a gondolkozás szabadságát hagyjátok már meg az embernek!
2022. márc. 5. 18:54
 5/17 anonim ***** válasza:
Pedig a #3 jót mond
2022. márc. 5. 19:10
 6/17 anonim ***** válasza:
66%
Ha egy ferfi ott legyeskedik korulotted, es a maganeletedbe artja magat, akkor szimplan csak meg akar dugni. Ehhez pedig bevet mindenfele hulye szoveget, amin kattoghatsz, hatha egyszer valamelyikre raharapsz. Tessek, most megertetted. Jobb?
2022. márc. 5. 19:10
 7/17 A kérdező kommentje:

3-as nem ismeri az illetőt, én igen.

6-os, mi ez az arrogáns hangnem? normálisan feltettem egy kérdést, ha irritál, ne reagálj rá, de ezt a kioktató hangnemet felejtsd el!

2022. márc. 5. 19:23
 8/17 anonim ***** válasza:
68%
Arrogáns vagy sem, sajnos igaza van a hatosnak...
2022. márc. 5. 19:50
 9/17 A kérdező kommentje:

8 nincs igazad, sem a 6-nak.

nincs nálatok a bölcsek köve, és mivel közülünk én ismerem őt, nem ti, ezért hadd döntsem már el, mikor azt mondom, nem szexet akart tőlem, abban biztos vagyok.

2022. márc. 5. 19:55
 10/17 anonim ***** válasza:
68%
Ha lenne bármi lövésed, hogy mit akar, nem gyk-n kérdeznéd idegenektől 😘
2022. márc. 5. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!