Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfi azt mondta "nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi azt mondta "nem lehet köztünk semmi, csak munkakapcsolat!", de akkor miért kérdezett mégis ilyeneket?

Figyelt kérdés

Megtudakolta néhány héttel később, hogy van-e saját családom (férj, gyerek) vagy udvarló.

Mikor mondtam, hogy egyik sincs, megjegyezte, hogy kéne mellém valaki: barát, társ vagy szerető (!), akivel egymásra kattanunk.

Ha előtte kijelölte a határokat, hogy csak munkakapcsolat, akkor miért érdeklődik mégis a magánéletem felől? Miért tesz ilyen megjegyzéseket?

A "nem lehet köztünk semmi, csak munkakapcsolat!" kijelentése azért is volt fura, mert én sosem közeledtem úgy hozzá. (Ő amúgy párkapcsolatban él, amit tiszteletben tartok, mindenki másnál is.)

2022. márc. 5. 18:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10 elhúznál a kérdésem alól? igen, biztos vagyok benne, hogy nem szexről van szó! máskülönben nem írtam volna ki a kérdést!
2022. márc. 5. 20:17
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
És még te kéred ki magadnak az arroganciát :D
2022. márc. 5. 21:07
 13/17 anonim ***** válasza:
De, szexelni akar. Azért mondta, hogy nem, hogy ha te is nemet mondasz, ne égjen be.
2022. márc. 5. 21:29
 14/17 anonim ***** válasza:
37%

Mivel direkt provokáltad...

2022. márc. 5. 21:30
 15/17 anonim ***** válasza:
93%

Elárulod a hatos lottó nyerőszámait? Merthogy te érzésed szerint mindent tudsz!

2022. márc. 5. 21:33
 16/17 anonim ***** válasza:
72%
Édes kis naív lányka vagy még kérdező aki benyel minden süket szöveget.
2022. márc. 5. 23:01
 17/17 A kérdező kommentje:

naiv (rövid -i!)

aki (előtte vessző kell!)

Ha már ekézel valakit, legalább kifogástalan helyesírással tedd!

2022. márc. 6. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!