Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a kiszemeltnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a kiszemeltnek (férfi) ciki írni húsvétkor kellemes ünnepeket kívánva messengeren? Munkakapcsolat is van köztünk.

Figyelt kérdés

2020. ápr. 9. 16:45
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Csak pont a munkakapcsolat miatt olyan kellemetlen ha nem ír vissza
2020. ápr. 9. 16:50
 2/19 anonim ***** válasza:
95%

Én húsvét miatt nem írnek, szerintem nem szokás emiatt az alkalom

miatt bármit is írni a másiknak. Még karácsonykor is csak a közeli ismerősöknek írok, húsvét miatt sosem küldenék üzenetet.

Névnapja, szülinapja messze van még? Szerintem várd ki inkább azt, vagy írj valami munkával kapcsolatos kérdéssel.

2020. ápr. 9. 16:56
 3/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Már mindegyik volt neki. Csütörtökön megyek be dolgozni, ha ott lesz próbálok vele beszélgetni.
2020. ápr. 9. 17:01
 4/19 anonim ***** válasza:
73%
Írj neki, de ezzel a húsvéti ürüggyel. Kérdezd meg tőle, hogy mi van vele a karantén alatt, vagy valami hasonló alibi szöveggel.
2020. ápr. 9. 17:54
 5/19 anonim ***** válasza:
37%
Na tessék, ti kárhoztatjátok a pasikat, hogy nem kezdeményeznek bátran és lehengerlően, de nektek már egy egyszerű húsvéti jókívánság esetén is inatokba száll a bátorságotok? :D Nem a kezét kéred meg, csak írsz neki két mondatot.
2020. ápr. 9. 17:58
 6/19 A kérdező kommentje:
Egy picit tartok tőle.
2020. ápr. 9. 17:59
 7/19 A kérdező kommentje:
De nem tűnik nagyon nyomulosnak? Múlt héten beszélgettem vele elsőnek picit hosszabban. Nagyon mosolygott amikor elköszönt. Csakhogy nem írt rám azóta. Ha szeretne valamit írna. Nem?
2020. ápr. 9. 18:09
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem az van, hogy azt mondjuk a kérdezőnek, hogy ne kezdeményezze a beszélgetést... Csak ez a húsvéti indok kicsit erőltetett és szokatlan. Szerintem abban semmi gáz nincs, ha valami más okkal írsz rá. Mondjuk a múltkori beszélgetésben ha feljött valami téma, amihez még tudnál valamit írni, írj rá úgy, hogy : “egyébként gondolkoztam ezen kicsit, és az még eszembe jutott, hogy...”

Én megértem, ha félsz csak úgy ráírni, hogy miújság vele (bár abban sincs semmi gáz), de véleményem szerint ezt a húsvétot nem kéne erőltetni. De aztán lehet, hogy csak nekem ennyire furcsa ez.

2020. ápr. 9. 18:19
 9/19 anonim ***** válasza:
74%

Szia.

Neked hogy telnek a napjaid? Nekem elég egyhangúak a bezártság miatt. Jó lesz csütörtökön végre kimozdulni itthonról. Kijött a Resident Evil 3 Remake. Alig várom, hogy kipróbáljam.

2020. ápr. 9. 18:20
 10/19 A kérdező kommentje:
Megvárom a személyes talit. Akkor legalább a szép szemeit is láthatom
2020. ápr. 9. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!