Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a kiszemeltnek (férfi) ciki írni húsvétkor kellemes ünnepeket kívánva messengeren? Munkakapcsolat is van köztünk.
Én húsvét miatt nem írnek, szerintem nem szokás emiatt az alkalom
miatt bármit is írni a másiknak. Még karácsonykor is csak a közeli ismerősöknek írok, húsvét miatt sosem küldenék üzenetet.
Névnapja, szülinapja messze van még? Szerintem várd ki inkább azt, vagy írj valami munkával kapcsolatos kérdéssel.
Itt nem az van, hogy azt mondjuk a kérdezőnek, hogy ne kezdeményezze a beszélgetést... Csak ez a húsvéti indok kicsit erőltetett és szokatlan. Szerintem abban semmi gáz nincs, ha valami más okkal írsz rá. Mondjuk a múltkori beszélgetésben ha feljött valami téma, amihez még tudnál valamit írni, írj rá úgy, hogy : “egyébként gondolkoztam ezen kicsit, és az még eszembe jutott, hogy...”
Én megértem, ha félsz csak úgy ráírni, hogy miújság vele (bár abban sincs semmi gáz), de véleményem szerint ezt a húsvétot nem kéne erőltetni. De aztán lehet, hogy csak nekem ennyire furcsa ez.
Szia.
Neked hogy telnek a napjaid? Nekem elég egyhangúak a bezártság miatt. Jó lesz csütörtökön végre kimozdulni itthonról. Kijött a Resident Evil 3 Remake. Alig várom, hogy kipróbáljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!