Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a kiszemeltnek (férfi) ciki írni húsvétkor kellemes ünnepeket kívánva messengeren? Munkakapcsolat is van köztünk.
Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 16:45
11/19 anonim válasza:
Szerintem minek? Miért a nőnek kell a hapsi után futnia?
12/19 anonim válasza:
Nem gondolom cikinek,egy kedves gesztus, ennyi. Ha esetleg nem reagál rá, lehet, hogy dolga van, vagy nem csípi az ilyen jókívánságokat. Ettől még nem kell parázni, te kedves voltál, aztán helló. Megteszel egy lépést, ő dönti el, mit kezd vele.
13/19 anonim válasza:
Igen vard meg a szemelyest. Deva husveti urugy eroltetett, annal az udvarlos is jobb. Amugy ha en vagyok ilyen cipoben, nem tudok okos lenni. Konnyu kivulrol.
14/19 anonim válasza:
Szerintem tök gagyi húsvét miatt írni :)))) ha ő nem ír, hagyd a francba. Ennél még az is jobb, ha csak úgy ráírsz.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊
2020. ápr. 9. 19:56
16/19 anonim válasza:
Lehet, hogy ez ciki,de én annak idején csak azért írtam karácsonyi üdvözlő e-mailt egy csomó embernek, hogy rátehessem a listára a kiszemeltemet.El nem tudtam volna ezt képzelni magamról és tényleg nagyon béna is. De csak vártam, hogy reagál, tudtam, hogy fog. Nem e-mailt írt, hanem gtalk-on, vagy min, ahogy akkor hívták. Sokat beszéltünk így azon a karácsonyon. Tavaly töltöttük együtt a 10. karácsonyunkat, a 8.-kat házasokként. Életem legjobb döntése volt, hogy léptem akkor. Azóta ez hagyomány lett, megy a köremail minden évben, és ő is megkapja ugyanúgy.
17/19 A kérdező kommentje:
Gratulálok Nektek. Jó ilyet is olvasni. Én azért még várok a személyesre. Majd utána valamit kitalálok.
2020. ápr. 9. 20:51
18/19 anonim válasza:
Cikinek nem ciki, inkább kedves dolog, bár a kérdés, hogy mit akarsz vele elérni.
Simán gondolhatja azt, hogy akár körüzenet (sok ilyent kapok ünnepek idején és nagyon unom), nincs jelentōsége, rajta kívül minden más munkatársnak/ismerōsnek is elküldted. Bár ha névre szólóan írod, vagy belefoglalsz bármit, ami kicsit személyesnek hangzik, akkor érdekesebb lehet, a lènyeg, hogy ne gondolja azt, hogy csak egy sablon üzenet.
19/19 anonim válasza:
Én vagyok a 16-os. Köszi! Drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!