Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek manapság ez jó dolog, vagy inkább ciki?
Érdekes, én még soha nem beszélgettem a szexuális életemről senkinek és a környezetem se. Minek? Ez nem olyan téma ami a külvilágra tartozik.
A kérdés is rettentően gyerekes és éretlen.
Nem ettől leszel valaki.
Szerintem ez lenne a normalis mondom ezt ugy hogy sajnos párom aki nemsokara valoszinuleg a volegenyem is lesz nem az elso szamomra es borzasztóan banom hogy nem o az elso es barcsak vissza csinalhatnam. (Ne értsd felre nem volt sok es az is hosszu kapcsolatban pl het evesben jeleneleg 24 vagyok)
Bar nem szeretek errol beszelni.
(Egyebkent en az olyan nőket es férfiakat ítélem el akiknek rengeteg volt. Mint egyik ismerosom akik annyi mint en de jócskán mar 30 + férfin van tul... Undorodom.
Amugy pedig mas velenenyevel nem kell foglalkozni e tekintetben.
A kérdésből azt szűröm le, hogy Nekem pont annyi közöm van hozzá, mint Neked, kedves kérdező. És pont annyira is érdekel, mint amennyire rám tartozik.
Talán a saját életedben is találsz agyalni valót, ne másokéban turkálj ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!