Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell? Nagyon ciki a dolog? Eszre fogja venni?
Tulajdonképpen leegyszerűsítve a nyelvedet beledugod az ő szájába és a nyelvetekkel köröztök. Nyilván nem úgy, hogy a másik torkáig ledugod a nyelved, és lehet játékosan is.
Pl abbahagyod kicsit, megnyalod a száját, finoman az ajkába harapsz, megszívod, ezeket mind óvatosan, és látod, hogy mire lesz vevő mire nem. Remélem ez segített valamennyit. De ne aggódj, biztos menni fog, csak figyelj oda a lányra, hogy mit élvez, mit nem.
Bocsi hogy azt kell írnom, de ha egy sráccal nem jó a smárolás még az jobb szitu, mintha azt mondja hogy eddig voltam barátnői, csak nem mert velük smárolni!
Ha valakivel először smárolsz az mindig fura, mert még nem tudjátok hogy csinálja a másik, de pont ettől lesz izgalmas. Ha félsz a nyelvedet használni akkor lassan csókolj, harapdáld az ajkaddal az ajkait, és utána jövhet a nyelv :D ennél jobb tanácsot nem tudok adni.
Inkább írok két rossz példát, ha azokat nem csinálod, akkor szinte biztos, hogy jó lesz. Más rosszat még nem tapasztaltam, de ezek jajj rettenetesen rosszak voltak.
Az egyik kezdő srác, ő úgy gondolta, hogyha teljesen nagyra nyitja a száját és úgy tartja, na az majd jó lesz. Kb az államtól az orromig próbálta bekapni a fejem és mive nem csukta össze a száját, kifolyt a nyála. Gusztustalan érzés volt. Azért utána ő is belejött amúgy. De ez elég kellemetlen volt. Ehelyett inkább csukott szájjal kezdd és szépen fokozatosan. Nem kell egy nyelv + egy ajak méretnél nagyobbra nyitni a szádat, nem kell az egész száját bekapnod. Vagy az alsó vagy a felső ajkát és a nyelvét bőven elég.
A másik rettenet egy tapasztaltabb srác volt, ő azt hitte hogy a nyelve propeller és megpróbált felszállni vagy én nem tudom, de másodpercenként 5-10x simán körbement a nyelve... Brrr.... Az nem valami élvezhető. Mármint el tudom képzelni, hogy pont van, akinek így jó, de elsőre ne így próbáld. Szép lassan, szenvedélyesen, azzal nagyon nem fogsz mellélőni.
Ha ezeket nem csinálod és a torkát sem próbálod megkóstolni, akkor nem igazán tudod elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!