Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért viselkednek így velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek így velem a férfi munkatársaim?

Figyelt kérdés
Van 3 munkatársam, akinek tetszem. Vezető pozícióban dolgozom, ők pedig alattam. Én azt gondolom, hogy mindenkivel kedves, abszolút segítőkész és empatikus vagyok - nemtől függetlenül. Látom, hogy ezért kedvelnek, aminek örülök nagyon, így könnyen össze tudunk dolgozni. Eddig minden héten sokat tudtam beszélgetni a 3 sráccal (is). Remekül alakult minden, viszonylag egy korosztály vagyunk a területen belül. Az egyik srác tetszik, vele alakultak is a dolgok. A másik kettővel pedig összehaverkodtam, sokat viccelődtünk. Ma beléptem dolgozni és mintha kitörölték volna az elmúlt heteket és elvágtak volna valamit... Nem szóltak hozzám, sőt, még bunkóztak is velem. Pedig nem változtattam a viselkedésemen. Közvetlen és mosolygós voltam szokás szerint. De őket mintha kicserélték volna. Felmerült bennem a kérdés, hogy mit ronthattam el? Nem viselkedtem közönségesen, illetve nem kezdtem ki velük... Talán rossz napjuk lett volna? De mindhármójuknak? Esetleg ötletek? Mi okozhat ekkora pártfordulást? Köszönöm szépen előre is!

2020. jún. 29. 22:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg valami csúnya pletykát meghallottak rólad a hátad mögött? Bár ilyet a nők szoktak, felnőtt ember pedig nem ad az ilyenre...
2020. jún. 29. 22:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem akarnak rajtad osszeveszni, egymassal is joban vannak es inkabb ezt valasztottak... Eleg gyerekes, de mas tippem nincs.
2020. jún. 29. 22:44
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Kiderült, hogy egyszerre három vasat tartasz a tűzben...
2020. jún. 29. 22:46
 4/14 A kérdező kommentje:
1. Nem zárom ki a lehetőségét, hiszen egy munkahelyen megtörténhet... De nem tartom logikusnak. 6 éve dolgozom ott és nincs okuk a pletykálásra. Nem járok el otthonról sem, maximum színházba, amikor van rá lehetőségem vagy kirándulni. Eddig sosem hallottam magamról vissza semmit, másokkal ellentétben, aki munkatársam például... Gyorsan visszajutna, fogalmam sincs mi történhetett. De egy ötletnek nem rossz.
2020. jún. 29. 22:49
 5/14 A kérdező kommentje:
2. Köszönöm válaszod!
2020. jún. 29. 22:50
 6/14 A kérdező kommentje:
3. Igen ám, de egymás előtt beszélgetünk. A másik kettővel megbeszéltük, hogy barátok vagyunk. Együtt ökörködtünk. Egyedül az egyikkel volt csak négyszemközt beszélgetés és flört. A másik kettő nem érdekel és ezt érzékelték mindketten.
2020. jún. 29. 22:52
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha tovàbbra is ìgy viselkedsz, mèg nagyon megütheted a bokàd. Legyèl a felettesük, ne a haverjuk!
2020. jún. 29. 23:09
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván te hibáztál, csak nem ismered fel. Ők biztos megmondják majd, ha rákérdezel
2020. jún. 29. 23:27
 9/14 anonim ***** válasza:
67%

Miért nem őket kérdezed?

Itt csak találgatni tudunk. 100féle dolog lehet, aztán benne van, hogy egyik sem ezek közül.

2020. jún. 30. 00:13
 10/14 anonim ***** válasza:
85%

Fônökként ne a beosztottaiddal flörtölj, fôleg ne a munkatársak "orra elôtt". Hiába beszéltetek négyszemközt, ha nyílt titok az irodában, hogy összemelegedtetek. Amúgy teljesen úgy jön le, mintha férfiháremet tartanál a beosztottakból, mindenki elôtt húzva a mézesmadzagot, aztán egy szerencsést kitüntetsz, a többinek meg jön a "maradjunk barátok". És persze mindenki kénytelen jó képet vágni, hiszen a fônökük vagy.

A magánéletedet tartsd távol a munkahelyedtôl. A haverkodást is fogd vissza. Lehetsz ettôl még kedves, empatikus, amikor munkaügyben beszéltek, vagy ha pl. családi ok miatt szabadságot kérnek tôled stb. Minden másban tartsd a távolságot.

2020. jún. 30. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!