Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az összes női munkatársamnak (középiskolai
férfi tanár vagyok, ők tanárnők) full milliomos pasija?
Figyelt kérdés
15 fiatal 32-38 kozotti noi munkatarsam van, kozuluk 12 nek van milliomos pasija, 3 nak atlagos keresetu. Tehat a full milliomos az 2 lakast, 2 jo autot.stb jelent. Komolyan mind az. Csak furcsallom az egeszet, mert minden lany azt mondja, hogy nem annyira fontos a penz, csak.annyira, hogy ne ehezzenek. Azt nem tudom,hogy ez csak lokalisan, vagyis csak nalunk a gimiben van igy, hogy minden nonek gazdag parja van, vagy mashol is hasonlo a felallas? Azt nem tudom, hogy hogy van ez az egesz. Mert mindenhol 10 bol 9 lany azt mondja, csak szeressen a pasi stb. De ezek a lanyok 10 en vagy huazonevesek ahol még a penz masodlagos. De 30 felett tenyleg ennyire màgnes lesz a penz a noknek, hogy 15 bol 12 csak ezt hajlando követni cèlként, hogy ilyen milliomos vàllakozòk, rendőrezredesek stb legyen a pasijuk? Mert en roppant.irigy vagyok, hogy en 26 evesen ezt nem tudom felmutatni, hogy ilyen gazdag pasi legyek, rosszul erzem.magamat ilyen anyagias munkatarsnok kozott, szo szerint extra.kisebbsegi komplexusom van. Nem tehetek rola, elkapott a panik, hogy nem lesz baratnom sohasem 30 eves korom felett. Jogos a felelem? De telejesen oszinten kerem a valaszokat, ne azt hogy csak picit fontos a penz, hanem a rideg valosagot varom.
De volt harom éve. Azòta nem. Sajnos kisebbsegi komplexusom alakulz ki emiatt, pedig nem szabadna. De ezt latom, hogy minden munkatarsnomnek 4-5 millios autoja van, minden even nyaralas stb. Egyszeruen 3 ev alatt ez ivodott belèm, ennek.pedig nem tudok megfelelni. Ezt hallom a tanariban, hogy ebbol jott be 11millio a konyhara, ilyen uszomedencet epitettunk stb. A csapbol is ez folyik a giminkben. Nagyon nem akarok pesszimista lenni, de ezt latom, ez tòdul minden nap az arcomba.
2012. szept. 26. 18:54
4/20 A kérdező kommentje:
Aztan van pl egy uj tanarno, nem tudom rola semmit. Aztan mondja anyam, hogy nem tudtad, hogy ennek is olyan pasija van, jogy 15 millios nyaraloja van a Velencei-tavon? Deja vu. Ujabb gazdag pasi csaja, csak a szokasos feeling.
2012. szept. 26. 18:56
5/20 anonim válasza:
26 évesen miért izgat téged, hogy a 32-38 éves nőknek gazdag pasijuk van? Gondolom nem őket akarod fölcsípni. Ráadásul még ha csak annak sem vagy szemtanúja, hogy a kolléganők otthagyják a régi csóró férjüket a gazdagabbért, szintén nem értem, hogy mi fáj neked ezen. Lehet, hogy már rég együtt voltak, és menet közben "szedték meg magukat".
Komolyan, csak akkor érteném a problémádat, ha korodbeli lányoknál tapasztalnád, hogy csak milliomosokkal furikáznak.
Amúgy 30 éves korodig lehet, hogy te is tudsz annyit gyűjteni, hogy legyen egy kis egzisztenciád. (Csak ne a két kocsit, két lakással dolgot célozd meg.)
2012. szept. 26. 18:59
6/20 anonim válasza:
Ki a sz@rt érdekel hogy a pénzéhes r*bancoknak milyen pasijuk van. Szerencsére nem csak ilyen anyagias emberek léteznek..
2012. szept. 26. 19:01
7/20 anonim válasza:
A nőket csak az érdekli, ami belül van. Mármint a nadrágon belül: a farkad és a tárcád. Ha mindkettő vékony, akkor bizony a legnehezebb fokozaton játszol a párkereső játékkal.
2012. szept. 26. 19:08
8/20 anonim válasza:
Már csak azért sem lehet minden nőnek milliomos pasija, mert nincs ennyi kőgazdag férfi. Egyébként én egy olyan nőt sem ismerek, akinek milliomos férje/pasija lenne. Biztos csak egyenlőtlenül oszlanak el az országban. :)
2012. szept. 26. 19:10
9/20 anonim válasza:
19:10, és biztos a milliomos több barátnőt is tart. Egyiket az egyik lakásban, másikat a másikban.:D
Mondjuk az ilyen pasik nem tudom, hogy miért a középiskolai tanárnők közül válogatnak (ráadásul nem is a huszonévesekből), hiszen csak rájuk várnak a plaboy nyuszik, celebnők és a többi..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!