Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert van az összes női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az összes női munkatársamnak (középiskolai férfi tanár vagyok, ők tanárnők) full milliomos pasija?

Figyelt kérdés
15 fiatal 32-38 kozotti noi munkatarsam van, kozuluk 12 nek van milliomos pasija, 3 nak atlagos keresetu. Tehat a full milliomos az 2 lakast, 2 jo autot.stb jelent. Komolyan mind az. Csak furcsallom az egeszet, mert minden lany azt mondja, hogy nem annyira fontos a penz, csak.annyira, hogy ne ehezzenek. Azt nem tudom,hogy ez csak lokalisan, vagyis csak nalunk a gimiben van igy, hogy minden nonek gazdag parja van, vagy mashol is hasonlo a felallas? Azt nem tudom, hogy hogy van ez az egesz. Mert mindenhol 10 bol 9 lany azt mondja, csak szeressen a pasi stb. De ezek a lanyok 10 en vagy huazonevesek ahol még a penz masodlagos. De 30 felett tenyleg ennyire màgnes lesz a penz a noknek, hogy 15 bol 12 csak ezt hajlando követni cèlként, hogy ilyen milliomos vàllakozòk, rendőrezredesek stb legyen a pasijuk? Mert en roppant.irigy vagyok, hogy en 26 evesen ezt nem tudom felmutatni, hogy ilyen gazdag pasi legyek, rosszul erzem.magamat ilyen anyagias munkatarsnok kozott, szo szerint extra.kisebbsegi komplexusom van. Nem tehetek rola, elkapott a panik, hogy nem lesz baratnom sohasem 30 eves korom felett. Jogos a felelem? De telejesen oszinten kerem a valaszokat, ne azt hogy csak picit fontos a penz, hanem a rideg valosagot varom.
2012. szept. 26. 18:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem.nagyon dobaljak az emberhez a munkahelyeket. Minden egyes poziciora, legalabb 20 jelentkezo van, kicsi az eselye, hog a tied lesz az.
2012. szept. 26. 21:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Mit tanítassz? Pl. nyelvet lehet magánba is, vagy érettségi tárgyakat
2012. szept. 26. 22:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Lettél volna mérnök...
2012. szept. 26. 23:37
 14/20 anonim ***** válasza:

Lehet lepontozni, de őszinte leszek!

Az én barátom évi keresete 250-300 ezer Euro nettó, szóval nagyon jó anyagi helyzetben van. Viszont megjegyezném azt, hogy nem úgy ismerkedtünk meg, hogy odajött hozzám és elmondta, hogy mennyit keres. Nem a pénze volt a döntő, hanem a személyisége. 21/N.

2012. okt. 1. 15:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Utolsó! Mkit dolgozik a barátod? Amit írtál az több mint 70millió Ft !!!
2012. okt. 1. 20:36
 16/20 anonim ***** válasza:
# 15: 14-es vagyok. A barátom egy németországi cég vezetője.
2012. okt. 1. 21:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Húú, akkor ezek szerint lehet ennyit keresni. Azt hittem elírtál valamit.
2012. okt. 1. 21:10
 18/20 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek: hogy egy kosaras hasonlattal éljek, lepattanóra kell menni :) Nyilván a kolleginák egy idő után beunják a vastag faszikat, akik csak a pénzt hajtják egész nap. Itt adódik az a rés, amit be kell tömni :)
2013. jan. 22. 00:53
 19/20 anonim ***** válasza:
14-es, mennyi idős? német vagy magyar?
2013. jan. 22. 00:54
 20/20 anonim ***** válasza:

#14-es először olvasom mondom 2-3kiló forintba,aztán csak lesek,hogy euró,mondom mi vaaaaaa??? :D

Ezt hogy csinálta a barátod?Mit dolgozok?Hogy került oda?

2013. ápr. 10. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!