Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek így velem a férfi munkatársaim?
Figyelt kérdés
Van 3 munkatársam, akinek tetszem. Vezető pozícióban dolgozom, ők pedig alattam. Én azt gondolom, hogy mindenkivel kedves, abszolút segítőkész és empatikus vagyok - nemtől függetlenül. Látom, hogy ezért kedvelnek, aminek örülök nagyon, így könnyen össze tudunk dolgozni. Eddig minden héten sokat tudtam beszélgetni a 3 sráccal (is). Remekül alakult minden, viszonylag egy korosztály vagyunk a területen belül. Az egyik srác tetszik, vele alakultak is a dolgok. A másik kettővel pedig összehaverkodtam, sokat viccelődtünk. Ma beléptem dolgozni és mintha kitörölték volna az elmúlt heteket és elvágtak volna valamit... Nem szóltak hozzám, sőt, még bunkóztak is velem. Pedig nem változtattam a viselkedésemen. Közvetlen és mosolygós voltam szokás szerint. De őket mintha kicserélték volna. Felmerült bennem a kérdés, hogy mit ronthattam el? Nem viselkedtem közönségesen, illetve nem kezdtem ki velük... Talán rossz napjuk lett volna? De mindhármójuknak? Esetleg ötletek? Mi okozhat ekkora pártfordulást? Köszönöm szépen előre is!2020. jún. 29. 22:35
11/14 anonim válasza:
Nem volt jó ötlet az egyikkel flörtölni, mondjuk haverként ökörködni sem, bármit takarjon ez.
12/14 anonim válasza:
Mivel főnök vagy, elég sok problémájuk lehet veled. Lehet hogy más részlegen kaptak fizuemelést, megtudhattak rólad valamit, stb.
13/14 anonim válasza:
Főnökként szerintem ez nem túl jó hozzáállás a részedről. Később csak konfliktusok sorozatához vezethet.
14/14 anonim válasza:
Én arra gondolok, hogy nem Veled van a gondjuk, hanem a munkahelyen történt valami, ami nem tetszik nekik, mint dolgozóknak, és Te főnök vagy, így feléd vetítik a rosszallást, csak nem mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!