Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több év telefonos munkakapcsolat után összefutottam egy nővel egy céges látogatás során és azóta, hogy meglátott már nem olyan kedves, stb a telefonban , tényleg ennyit számít egy nőnek a külső?
Konkrétan nem is ismerkedési szándékkal találkoztunk, csak egy céges gyárlátogatáson voltam ahol ő dolgozik és akkor futottunk össze, korábban nem találkoztunk személyesen de már évek óta ha nem is napi de heti többször beszélünk telefonon munkaügyben ahol nagyon kedves, szinte már flörtölt néha néha és jókat elbeszélgettünk néha a munka dolgon kivül is a beszélgetés végén.
Na most ez megváltozott december vége óta, akkor találkoztunk és hát nyilván azt hitte , hogy valami jóképű csávó lehetek, de átlagos vagyok inkább, kis pocakkal. Na most azóta már nem olyan kedves telefonban, gyorsan monoton hangon lebeszéljük a céges dolgokat aztán kész, mintha teljesen másik ember lenne.
Most komolyan ennyit számít a nőknél a külső még ilyen munkai-barátsági viszonynál is? Annak ellenére, hogy állítólag a belső értékek számítanak, na meg ebben az esetben alapból csak beszélni szoktunk, de most, hogy látta, hogy nem Brad Pitt van a vonal túlvégén már kedves se tud lenni?
Tényleg hihetetlen, hogy mennyire a külsőségeken mükődnek már a nők a mai világban a sok Instagram , Tinder, Tiktok, stb miatt..
Jézusom, gyere le, te beteg vagy...
Nem gyűrűt ígértetek egymásnak, mindössze beszélgettetek az éteren keresztül.
Azon kívül, az nem lehet, hogy több dolgot sóztak a nyakába, így több dolga van, nem ér rá bájcsevegni, vagy eddig is pusztán kedves volt - ami ugye részben munkaköri kötelessége is lehet -, netán vannak gondjai, feszültebb, rohanósabb, és egyebek???...
Sőt, mondok jobbat. Az, hogy jól elcsevegtetek, nem pecsételte meg a sorsát egyikőtöknek sem, talán neki ez annyit jelentett, mint nekem reggelente a futár és a postás. Jó fejek, de ez miért is feltételezné automatikusan azt, hogy bejönnek? Akár jó palik, akár nem. Tudod, ez a folyamat ennél jóval összetettebb.
Mindenkinek számít a külső valamilyen szinten. Fejben elképzelt valami nagyon jól kinéző pasinak, ezért nyilván lelombozódott, csalódott volt mikor ez a kép összetört amint meglátott. Gondolom szeret flörtölni, szereti az izgalmakat.
Nincs ezzel baj, ha van hozzá partner akinek ez ugyanígy rendjén van.
Már nem tudod ugyanazt az izgalmat elérni nála mint eddig látatlanban. Ennyi történt. Nem téged minősít, hanem saját magát.
Lehet másnak tökéletes vagy külsőre, neki nem. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!