Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a házastársam évek óta lehallgatja a telefonbeszélgetéseimet (és nem is tagadja), akkor mit tudok tenni hivatalosan?
Úgy értem bűntethető?
Mert ha lehallgat akkor összeköttetései is vannak.
Mit tehetek?
Nem kellenek ehhez összeköttetések, csak megfelelő programok, okostelefonokra elég sok érdekes app van, pl. van olyan, ami gps koordinátákat tud küldeni akkor is, ha kikapcsolod a telefont (azt hiszed, hogy kikapcsolt állapotban van), hangfelvételt, kameraképet tud küldeni és van olyan verziója is, ami akkor sem veszik el a telefonról, ha újrahúzzák rajta a rendszert és a menüben nem is látszik, csak a webes felületről lehet kezdeményezni, hogy ismét láthatóvá váljon a telefonon. A legtöbb funkciója webes felületről ki- és bekapcsolható (Cerberusról írtam, nekem azért van fenn, mert rendszeresen elhagyom a telefonjaimat - minden mást is - és ez beméri, hangüzenetet, szöveges üzenetet ír ki a megtalálónak, ...,... magyar verziója is van ráadásul)
Ha a magyar törvényeket nézzük, akkor amit a párod csinál, az tudtommal nem legális, de nem kell hozzá összeköttetés, csak elég keresgetés a neten, hogy a megfelelő program meglegyen. Lehet, hogy "csak" rögzíti a beszélgetéseket és utólag tudja meghallgatni. Vegyél egy régi simbianos telefont használtan, bele egy simkártyát és arról intézd a telefonjaidat. Sajnos, ha jobban ért a telódhoz, mint Te, akkor hiába oldod meg a gondot, ismét ott lesz és ismét le fog hallgatni.
Hiszem hogy az enyém ennyire nem okos de tudom màs nyomon követ.viszont ha uj mobilt uj szàmot vesz az ember nem adja ki senkinek se baràtnőjének se akkor is nyomon követhető?
pl.mondta a kutya képen nyalt és tényleg ìgy volt pedig nem volt ott meg hasonlo dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!