Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ideiglenes az unokatestvérénél lakik, akiknek a családja nagyon primítiv. Beszólogatnak a telefonba, “piszkálnak” engem (úgy, mint egy óvodás), ellenem hergelik a párom. Meddig lehet ezt tűrni?
Figyelt kérdés
A párom nálam sajnos nem lakhat, mert közös albérletben élek lakótársakkal. Albérletet keres, de amíg nem talál (kisvárosról van szó, és odaköti a munkája) sajnos kénytelen elviselni ezeket, de olyanokkal fenyegetik, hogy kidobják. Engem szabály szerint utálnak, egyébként találkoztam már velük személyesen is, akkor is alpárian viselkedtek velem. Azt gondolom az fáj nekik, hogy nem tudják anyagilag lehúzni a párom, mióta vagyok neki, mert én ébresztettem rá, hogy ez nem normális. Sajnos alapból rossz időszakot élek meg, ptsd miatt pszichiáterhez járok, szorongok. Ezek még lejebb visznek, fájnak. Mit tegyek? A párom megvéd persze, de ők tényleg egyszerűek, mint a faék, nem értik meg, hogy vannak mentális betegségek és engem ez rosszul érint.2023. márc. 28. 23:09
1/3 anonim válasza:
Nem te voltál az, akit a múltkor az anyósa rángatott ki a kocsiból ordibálva?
Egyébként a párod dolga rendet tenni. Ossza ki szépen a családot, hogy tetszik-nemtetszik, te vagy a párja, ha téged bántanak, őt bántják, szóval le lehet nyugodni.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, anyos nincs a kepben. Intezetes volt a parom, ok az egyetlen rokonai.
2023. márc. 29. 00:04
3/3 anonim válasza:
Ja, akkor az egy másik kérdező volt egy hasonlóan problémás családdal.
Mindegy, a válaszom második része a lényeg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!