Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideiglenes gyermekelhelyezést megkapom?
Sziasztok!
A párommal elmaradtunk, a gyermek ott maradt, mert nem engedte, hogy elhozzam.
3 hónapos csecsemőről van szó
Volt rendőr, volt gyermek jólétis, gyámügy, semmit nem csináltak, most voltam bíróságon múlt hét szerdán, kértem egy ideiglenes gyermekelhelyezést, megkapom?
Aki volt ilyen esetben, megkapta?
Mivel 3 hónapos..
A gyerekről május 10-e óta nem tudok semmit, az apuka letiltott, telefonon nem tudom keresni..
Nem kamu, basszus, miért kamuznék ilyenbe?
3 hónapos csecsemő, volt rendőr, bírósági végzést kértek, addig nem tudtak mit tenni, s nem is járőr,kapitány mondta..
50-50%-ra hivatkoztak..
Szerinted itt ülök a telefonom előtt és fogom ilyen baromságokat találok ki?
Ez sajnos igaz..
És nem, nem vittek egyáltalán semmilyen otthonba..
500km-re vagyok a gyerkemről, nem tudok semmit róla, és hiába megyek érte az apuka nem hajlandó ide adni a saját gyermekemet, mert az anyukája azzal fenyegetőzik, hogy ha elhozom a kisfiamat, akkor megöldösi magát
Volt ilyen is, vagyis terveztem a sétát is, haza akartam vele szökni, de basszus nem engedtek sehova a gyerekkel kettesbe, egyáltalán.
Szó szerint fogva voltam tartva
Szuleid nincsenek amugy?
Amikor fogva tartottak telefonod lehetett?
Akkor kellene kihivnod a rendorseget mikor bezarnak, nem engednek ki a hazbol mivel az TORVENYBE UTKOZO
Menj vissza a gyerekedert, ne hagyd hogy ezeknek a szarhaziknak legyen igazuk! (Csak ovatosan, nehogy bantsanak, hazudj nekik barmit ha kell, es inkabb terveld ki a szokest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!