Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideiglenes gyermekelhelyezést megkapom?
Sziasztok!
A párommal elmaradtunk, a gyermek ott maradt, mert nem engedte, hogy elhozzam.
3 hónapos csecsemőről van szó
Volt rendőr, volt gyermek jólétis, gyámügy, semmit nem csináltak, most voltam bíróságon múlt hét szerdán, kértem egy ideiglenes gyermekelhelyezést, megkapom?
Aki volt ilyen esetben, megkapta?
Mivel 3 hónapos..
A gyerekről május 10-e óta nem tudok semmit, az apuka letiltott, telefonon nem tudom keresni..
Nem engem érdekel, hogy megöldösi magát, szent a föld befogadja :D
De a fiát érdekli..
Az a baj, hogy anyósomtól nem is félnék, de a gyerek apja agresszív, megfenyegettek többször is, fogva voltam szinte tartva
Vissza nem engednek, egyáltalán
Ezért bízok az ideiglenes intézkedésbe, hogy megkapom, mert nagyon nyomorékok.
Telefonom volt, de jelkódot ki kellett vegyem, azt mondták, ha rendőr jön, megöldösnek engem is, meg utána magukat is..megtették volna
Bírósági végzést követelt tőlem a kapitány, mert anélkül nem hajlandóak ide adni a gyermeket
Kértem egy ideiglenes elhelyezést, de félek, nem kapom meg
Ráadásul a fiú tejallergiás, tejes tápszert adnak neki..
Veszélyeztetve is van a gyerek ott, meg 2 hónaposan tejfölös nokedli szaftot, répát, akkor ugyanúgy 2 hónaposan a fogára, mert duzzadt volt adott neki a nagymama citromlé-cukor kombót…
S semmibe sem szólhattam bele, amikor beleszóltam, akkor fenyegettek folyton, mikor meg egyszer megléptem a rendőrséget..na akkor sem féltek egy cseppet sem, hogy megint kihívom, vagy feljelentést teszek, ezek nem félnek semmitől, még a jó istentől se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!