Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ideiglenes gyermekelhelyezést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ideiglenes gyermekelhelyezést megkapom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párommal elmaradtunk, a gyermek ott maradt, mert nem engedte, hogy elhozzam.

3 hónapos csecsemőről van szó

Volt rendőr, volt gyermek jólétis, gyámügy, semmit nem csináltak, most voltam bíróságon múlt hét szerdán, kértem egy ideiglenes gyermekelhelyezést, megkapom?

Aki volt ilyen esetben, megkapta?

Mivel 3 hónapos..

A gyerekről május 10-e óta nem tudok semmit, az apuka letiltott, telefonon nem tudom keresni..

2022. máj. 22. 19:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem engem érdekel, hogy megöldösi magát, szent a föld befogadja :D

De a fiát érdekli..

Az a baj, hogy anyósomtól nem is félnék, de a gyerek apja agresszív, megfenyegettek többször is, fogva voltam szinte tartva

Vissza nem engednek, egyáltalán

Ezért bízok az ideiglenes intézkedésbe, hogy megkapom, mert nagyon nyomorékok.

Telefonom volt, de jelkódot ki kellett vegyem, azt mondták, ha rendőr jön, megöldösnek engem is, meg utána magukat is..megtették volna

2022. máj. 22. 21:13
 12/16 anonim ***** válasza:
A kisfiut se fogja, jobb neki ha nem ismeri. 3 honapos, nem is fog emlekezni. Rendorok mit mondtak?
2022. máj. 22. 22:36
 13/16 A kérdező kommentje:

Bírósági végzést követelt tőlem a kapitány, mert anélkül nem hajlandóak ide adni a gyermeket

Kértem egy ideiglenes elhelyezést, de félek, nem kapom meg

2022. máj. 22. 22:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kicsinek az anyjanal a helye ha csak nincs ellene nyomos ok.
2022. máj. 23. 04:04
 15/16 A kérdező kommentje:

Ráadásul a fiú tejallergiás, tejes tápszert adnak neki..

Veszélyeztetve is van a gyerek ott, meg 2 hónaposan tejfölös nokedli szaftot, répát, akkor ugyanúgy 2 hónaposan a fogára, mert duzzadt volt adott neki a nagymama citromlé-cukor kombót…

S semmibe sem szólhattam bele, amikor beleszóltam, akkor fenyegettek folyton, mikor meg egyszer megléptem a rendőrséget..na akkor sem féltek egy cseppet sem, hogy megint kihívom, vagy feljelentést teszek, ezek nem félnek semmitől, még a jó istentől se

2022. máj. 23. 07:00
 16/16 anonim válasza:
Szia. Végül hogy alakult?
márc. 13. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!