Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudtok, mennyi ideig tart egy ideiglenes gyermekelhelyezési döntés meghozatala a bíróság részéről?
Kösz, felkötöttem haver.
Más válasz?
Az ideiglenes döntést mar az elso tárgyaláson meghozzák.
A tartasdij kizárt, hogy ekkora legyen, bármennyi is a jovedelmed. Ha kiemelkedően magas, akkor eleve nem szazalekolnak, hanem egy fix összeget állapítanak meg. A nagyon magas tartasdijra jo "védekezés" egy nirmalis összeget megajanlani, pl 50/gyerek. Ha viszont te szeretnéd nevelni a gyerkeket, akkor előre ne ajánlj semmit, csak akkor, ha lathato, hogy a masik szulohoz fognak kerülni,
Sok kérdésre a válasz: az a cél ezzel hogy elkerüljem, hogy a fiúk előtt d_gjanak (van rá példa: az új fiú azzal büszkélkedik, hogy előző hódításaival a kislány előtt nyalakodnak - tanúk igazolják), illetve az, hogy elkerüljem, hogy komolyan veszélytessék őket (pl autó vezetése, amíg én dolgozom - tanúk igazolják). Nem az a célom, hogy az anyjuktól elszeparáljam, mert őt is szeretik nagyon. Tisztában vagyok vele, hogy a gyereknek mindkét szülőjére szüksége van. Rá is, és rám is. De attól még hozzám is ragaszkodhatnak, nemde?
És védelemre is szükségük van, amit - bizonyathatóan - az anyuka nem lát el. Nem beszélve az estig biliben ottmaradó pisiről, a rothadó mostlanról, a penészes kenyérről.
Nem az egóm táplálása a cél, hanem a gyerekeim védelme, fizikailag és erkölcsileg.
NEM alaptalan a dolog, ebben ne kételkedjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!