Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telefonba nézés?
Vettünk egy új telót férjemnek, és a másik ( régi) itthon maradt míg atugrott a szomszédb, ezért hazajött 5 petc múlva teljesen izgatott is volt és rögtön sunyin nézte hogy ott van vagy nézegettem. Emiatt bekaocsolt nálam a veszcsengo, és soha nem nézem de kimentem . a konyhába és elővettem mire ő meg is jelent elkérte, mondtam hogy bele fogok nézni, és inkább földhöz vágta es ra is taposott és összetörte. Teljesen kikelt magából....
Nem értettem de mondtam neki hogy ma ezek után egész biztosan nem.nyugodtam meg...
Mit gondoltok?
És mi lett az összetört telefonnal?
Én elvinném egy szervizbe és átrakatnám az alaplapot egy másik telefonba majd belenéznék! :D
Én nem vagyok féltékeny vagy bizalmatlan fajta ember, nem szokásom belenézni mások dolgaiba. Viszont az én párom amikor új telefont vett, a régit kitette a hálóban az éjjeli szekrényre és azóta se pakolta el, pedig már vagy fél éve megvan az új. Az egy másik téma, hogy miért ilyen hanyag :D Mindenesetre az tuti, hogy nem fél attól, hogy belenézek.
Egy ilyen reakció és ilyen viselkedés után valszeg elszállna a bizalmam, az pedig elég gyors kiábrándulást hoz magával.
Szerintem fölösleges feléleszteni a telefont és átnézni.
Én szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!