Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kevés az olyan házasság, ami ugyanolyan erős és stabil a gyerekek után is? Az igaz, hogy a gyerek teszi tönkre a kapcsolatot?
Ez alatt a kérdés alatt olvastam válaszokat, és ezt írta az egyik felhasználó:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
"Nyilván nem úgy állnak hozzá, hogy majd biztos elválnak, azonban egy kapcsolatban adódhatnak problémák, amiket egyáltalán nem biztos, hogy meg tudnak oldani. Szóval nem értek egyet azzal, hogy márpedig mindent meg lehet oldani. Nem, nem lehet. Azon mit oldasz pl meg, ha az egyik fél félremegy a másik háta mögött??".
De én most nem azokra a problémákra gondolok, amik a két fél között adódnak, hanem sokan mondták, hogy a gyerek vágja tönkre a kapcsolatot, mert mennyi felelősséggel, munkával jár, és háttérbe szorul a házasság, nincs szex, stb..
Viszont egy gyerek szerintem nem tehet semmiről, mert mégis van egy csomó olyan házasság, ahol kitartóan, szeretetben élnek, és nincs állandó veszekedés, szóval mégsem teheti tönkre.
Hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!