Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg kevés az olyan házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kevés az olyan házasság, ami ugyanolyan erős és stabil a gyerekek után is? Az igaz, hogy a gyerek teszi tönkre a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Ez alatt a kérdés alatt olvastam válaszokat, és ezt írta az egyik felhasználó:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

"Nyilván nem úgy állnak hozzá, hogy majd biztos elválnak, azonban egy kapcsolatban adódhatnak problémák, amiket egyáltalán nem biztos, hogy meg tudnak oldani. Szóval nem értek egyet azzal, hogy márpedig mindent meg lehet oldani. Nem, nem lehet. Azon mit oldasz pl meg, ha az egyik fél félremegy a másik háta mögött??".

De én most nem azokra a problémákra gondolok, amik a két fél között adódnak, hanem sokan mondták, hogy a gyerek vágja tönkre a kapcsolatot, mert mennyi felelősséggel, munkával jár, és háttérbe szorul a házasság, nincs szex, stb..

Viszont egy gyerek szerintem nem tehet semmiről, mert mégis van egy csomó olyan házasság, ahol kitartóan, szeretetben élnek, és nincs állandó veszekedés, szóval mégsem teheti tönkre.

Hogy van ez?

2023. máj. 15. 12:34
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
28. Ez tipikus, amikor benne vannak és azt hiszik, most már örökre így marad. De ez csak a szeparációs korszak. Érdemes kiolvasni valami fejlődéspszichológia tankönyvet, hogy ez tök normális, minden gyerek átmegy rajta, nem ti rontottátok el vagy nem csak a tiétek selejtes, és hogy el fog múlni. Ha tudod az okát, nem hibást keresel, hanem együtt tudtok érezni a másikkal, és ha kommunikáltok ahelyett, hogy a másikról várod és duzzogásba menekülnél, akkor lehet bajtársként ezeket túlélni.
2023. máj. 17. 04:22
 32/32 anonim ***** válasza:
#28 vagyok. Köszönöm a bíztató kommenteket. Igyekszem pozitívan hozzáállni
2023. máj. 17. 23:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!