Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vállalnak az emberek gyereket ha utána elválnak? Nem az lenne ilyenkor főleg a cél hogy ha pláne van gyerek, akkor megoldani a problémákat, és mégjobban összetartani? Szerintem felelőtlenek az ilyen emberek
Oké, akkor fogalmazzunk úgy hogy nem mindig éri meg. Ha pl a párom megcsalna vagy megütne, akkor utána marhára nem érdekelne hogy mennyire akar vagy nem akar “dolgozni rajta”.
(Nem a 3-as vagyok, de egyetértek vele)
#kérdező
Nyilván nincs az embereknek kristálygömbje, hogy előre lássák mi lesz a gond x év múlva. Eleve vannak akiknek a gyerekvállalás miatt lesznek gondjaik.
Nem tudhatod amikor összeházasodsz mi lesz 10-20-30 év múlva. Senki nem úgy tervezi hogy válás lesz a vége. És igenis, van olyan amire nincsen megoldás.
Miért van bántalmazás? Arra is szerinted van megoldás? Ez egy elrugaszkodott példa. De van amire nincs sajnos.
Nem tudom miért rögeszme az embereknél, hogy a különálás mindig a legrosszabb dolog ami csak történhet.
Gyerekként milliószor rosszabb olyan szülők mellett élni akik nem szeretik egymást, mint ha elválnának. Azon pedig nem tudsz javítani, hogy nem szereted a másikat, boldogtalan vagy vele. Annyit lehet max tenni hogy ne menjen a veszekedés mindenen, de ez édes kevés.
Azt pedig nem fogod tudni, hogy 5-10 év múlva milyen lesz a kapcsolatod a pároddal, amikor a gyerekvállalásban gondolkodtok. Lehet minden tökéletes évekig, de ki mondja, hogy egy évtized múlva is az lesz? Egy kapcsolatba sem mennek úgy emberek, hogy "oh, majd x év múlva válunk". A cél mindig az, hogy örökké együtt maradj a tarsaddal, a probléma viszont az, hogy csak az idő tudja megmutatni, hogy ez összejön-e nektek.
Van rokonom akinél igen, a gyerek után kezdődött a családon belüli erőszak. Akkor kezdte megcsalni a párját az egyik, amikor meg ez nem tetszett a másiknak akkor kapott egyet.
Gyerek előtt nem volt semmi gond, a két fél egybehangzó véleménye szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!