Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vállalnak az emberek gyereket ha utána elválnak? Nem az lenne ilyenkor főleg a cél hogy ha pláne van gyerek, akkor megoldani a problémákat, és mégjobban összetartani? Szerintem felelőtlenek az ilyen emberek
Férfi vagyok. Szerettem volna gyereket, de nem úgy alakult. Az exemnek van egy kislánya, Őt imádtam, szeretetben neveltem. Aztán az anyja egy napon közölte, hogy elköltöznek, majd 1 hónap múlva már az apjánál volt a gyerek. A volt feleségem pedig kiment külföldre az új pasijával.
Esély sem volt megbeszélnünk a házasságunk alatt felmerülő problémákat.
Utólag már jobb is így.
B+20
Én se ugy születtem hogy apa utálattal gondolt volna rám hogy meg se szülessek meg otthagy csak mert élek!
Nagyon sokan terveznek CSALÁDOT es nem csak d.gnak jobbra balra.
Nálunk pont a volt férjem akart nagyon gyereket, ment a rábeszélés, meg az ábrándozás, hogy milyen jó lesz.
Aztán kiderült, hogy ő abban a hitben élt, hogy ha én fülig szerelmes vagyok, meg ott a közös gyerek, akkor bármit el fogok nézni, úgyse hagyom el. Szépen félre is lépett. Még amikor beadtam a válást, akkor is azt hitte, hogy ideiglenesen bolondultam meg, és meg fogok bocsájtani.
Nem jött be.
Az igaz, hogy a gyereket szereti, apának jó, de férjnek csapnivaló, és most válik másodszor, mert el akarja venni a legújabb szeretőt.
Persze, voltak előjelek, amit vén tyúkként fel is ismerek. De 19 évesen, fülig szerelmesen, fogalmatlan tiniként nem tudtam. Aztán meg eltelt 14 év, mire fokról fokra megváltozott minden.
Naivitás azt mondani, hogy egészen pontosan tudod, hogy a másik milyen lesz 5-10-30 év múlva. A legtöbb válást meg a házasság 12. évében adják be. Tedd a kezed a szívedre: azt se tudod biztosan, hogy te hol leszel 12 évvel később, milyen ember leszel. Nem hogy a másik.
24.
Na ez meg 1:1 olyan, mint amikor a gyerek kiskutyát akar, megveszik neki, el van vele 1-2 hétig...aztán anyura marad a dög.
Okos szülő nem is vesz ebet.
"De ha megüt a párod nem vetted észre előbb hogy agresszív? Csak a gyerek után lett ilyen?"
Rengeteg sztori van erről. A gyerekkel kiszolgáltatott helyzetbe kerül a nő, és a férfi előveheti a valódi énjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!