Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vállalnak az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vállalnak az emberek gyereket ha utána elválnak? Nem az lenne ilyenkor főleg a cél hogy ha pláne van gyerek, akkor megoldani a problémákat, és mégjobban összetartani? Szerintem felelőtlenek az ilyen emberek

Figyelt kérdés

2023. febr. 15. 14:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
40%
#5 nyilván nem megcsalásra gondoltam, azon nincs mit dolgozni, de pont erről beszéltem - ha mindkét fél igazán szeretné a másikat és tenne a kapcsolatért, akkor alapból megcsalás sem történne. Aki megcsalja a párját, az már se nem szereti, se nem tiszteli a másikat.
2023. febr. 15. 15:09
 12/31 anonim ***** válasza:
97%

Ebben egyetértek, de nem az én döntésem hogy a párom megcsal-e engem.

2023. febr. 15. 15:16
 13/31 anonim ***** válasza:
98%
Hát nem tudom, barátnőm elég sok mindent megtett a házasságukért, nem volt soha semmi komolyabb probléma (1-1 kisebb vitát leszámítva, ami bárhol előfordul), aztán a férje mégis felpróbálta a kolléganőt, mert hát “nem tudott ellenállni”… Hagyjuk ezt, hogy a megcsalásnál mindig a megcsalt fél is hibáztatni kell, mert biztos valami szar volt a kapcsolatban. Nem, egyszerűen vannak olyan emberek, akiknek semmi különösebb ok nem kell ahhoz, hogy félremenjenek. És az ilyesmin nincs mit megbeszélni.
2023. febr. 15. 15:17
 14/31 anonim ***** válasza:
92%

A gyerekesek többsége elválik mire a kölyök oviba, suliba megy. A gyerek Inkább elcseszi a jobb kapcsolatokat is ( mintsem összetartja), mert a párunkkal töltött minőségi időből vesz el, nem is keveset, és rengeteg stresszel jár a vállalása, mind érzelmi, mind anyagiak szempontjából.

A gyerek nem tart össze semmilyen kapcsolatot, maximum kifogásnak használják a megromlott kapcsolatokban a képmutatóbb fajta emberek, hogy miatta nem válnak, de ez inkább csak rossz példa a gyereknek, és ő sem hülye, látja hogy a egy kalap szar a szülők viszonya.

És előbb utóbb így is úgyis szétválás lesz a vége, boldogtalanul nem érdemes leélni egy életet, ezt az értelmesebbje be is látja idővel.

2023. febr. 15. 15:19
 15/31 anonim ***** válasza:
50%
Csak az anyák maradnak a gyerekkel. Apukák meg tipliznek csalnak beleunnak a családosdiba.
2023. febr. 15. 15:30
 16/31 anonim ***** válasza:
65%

Azért szerintem nem válik el a TÖBBSÉG, de ezen kívül egyetértek. A párommal szerencsésebb napokon van 1-2 óránk szabadidőre együtt, ha gyerekünk lenne akkor egyrészt el lenne hanyagolva szerencsétlen mert ez szerintem nem elég egy gyereknek, másrészt egymásra NULLA időnk maradna, nagyon hamar tönkremenne a kapcsolatunk.

2023. febr. 15. 15:33
 17/31 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként sem feltétlenül az a legjobb a gyereknek, ha olyan családban nő fel, ahol rosszak a viszonyok. Inkább akkor egy csonka- vagy mozaikcsalád, de jó szülőkkel.
2023. febr. 15. 15:35
 18/31 anonim ***** válasza:
13%

Én mindig leírom ide, aztán mindig anyámba küldenek + 0%.

A legtöbb nő túl buta, hogy felfogja: A férfiak 99%-a SOHA nem akar gyereket. Vagy esetleg egy 16 éves, japán diáklányt.

2023. febr. 15. 15:58
 19/31 anonim ***** válasza:
98%
Gyereket akarnak csak nem gondolnak bele hogy az 20 év munka.
2023. febr. 15. 16:13
 20/31 anonim ***** válasza:
2%

Látod kérdező!

18. vagyok.

2023. febr. 15. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!