Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vállalnak az emberek gyereket ha utána elválnak? Nem az lenne ilyenkor főleg a cél hogy ha pláne van gyerek, akkor megoldani a problémákat, és mégjobban összetartani? Szerintem felelőtlenek az ilyen emberek
Ebben egyetértek, de nem az én döntésem hogy a párom megcsal-e engem.
A gyerekesek többsége elválik mire a kölyök oviba, suliba megy. A gyerek Inkább elcseszi a jobb kapcsolatokat is ( mintsem összetartja), mert a párunkkal töltött minőségi időből vesz el, nem is keveset, és rengeteg stresszel jár a vállalása, mind érzelmi, mind anyagiak szempontjából.
A gyerek nem tart össze semmilyen kapcsolatot, maximum kifogásnak használják a megromlott kapcsolatokban a képmutatóbb fajta emberek, hogy miatta nem válnak, de ez inkább csak rossz példa a gyereknek, és ő sem hülye, látja hogy a egy kalap szar a szülők viszonya.
És előbb utóbb így is úgyis szétválás lesz a vége, boldogtalanul nem érdemes leélni egy életet, ezt az értelmesebbje be is látja idővel.
Azért szerintem nem válik el a TÖBBSÉG, de ezen kívül egyetértek. A párommal szerencsésebb napokon van 1-2 óránk szabadidőre együtt, ha gyerekünk lenne akkor egyrészt el lenne hanyagolva szerencsétlen mert ez szerintem nem elég egy gyereknek, másrészt egymásra NULLA időnk maradna, nagyon hamar tönkremenne a kapcsolatunk.
Én mindig leírom ide, aztán mindig anyámba küldenek + 0%.
A legtöbb nő túl buta, hogy felfogja: A férfiak 99%-a SOHA nem akar gyereket. Vagy esetleg egy 16 éves, japán diáklányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!