Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a pont amikor azt mondtad elakarsz válni a férjedtől?
Sziasztok! Aki elvált, annak melyik volt az a pont amikor úgy döntött hogy vége?
9 éve ismerjük egymást, abból 3 éve házasok és 2 gyerekünk született.
Nem tudom jót teszek-e azzal ha elválok vagy nem. Mármint a gyerekeim miatt aggódok nagyon. Sajnos nem tudom pontosan milyennek kéne lennie egy házasságnak, de szerintem nem ilyennek ami nekünk van, nem érzem magam boldognak. Pedig most kéne a legboldogabbnak lennem, hiszen van két egészséges gyerekünk, egy tündéri kiskutyánk és egy csodaházunk. Nem tudom mi tévő legyek?!
Az én férjem is szinte ilyen, ő azt hiszi jó a mi házasságunk...
Sajnos én nincs ahová menjek ha elválnék, szüleim nem élnek testvérem nincs. Nem is tudom már mit érzek iránta, mindig meg kell neki felelni,mindig az ő igaza kell legyen mindenben. Nagyon sokat elértünk együtt az igaz,de mindig az van hogy ő egyedül, már a második házat építjük csak egy nagyobb városban ahová az idén szeretnénk beköltözni. Úgy érzem az lesz nekem a boldogság,tudok menni dolgozni, lesz saját pénzem... már rég itthon vagyok mert azt sem akarta, hogy menjek dolgozni, mindenre kell kunyeràljam a pénzt. Fiatal nő vagyok szeretem a szépet, igényes vagyok...de őt ez is zavarja. Ha élnének a szüleim már rég elhagytam volna de most úgy érzem meg van kötve a kezem de már nem sokáig.Ezzel azt akartam elmondani, ha van ahová menni vagy egy biztos háttér akkor nem kell egy rossz kapcsolatban maradni.
Olyan szomorú ezeket olvasni, mindenki részéről...
Off a válaszom, én nem akarok elválni a férjemtől, viszont itt mindenkinek sok szerencsét szeretnék kívánni, és azt hogy találjanak/találjatok valakit, aki szeret titeket és tisztel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!