Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a pont amikor azt mondtad elakarsz válni a férjedtől?
Sziasztok! Aki elvált, annak melyik volt az a pont amikor úgy döntött hogy vége?
9 éve ismerjük egymást, abból 3 éve házasok és 2 gyerekünk született.
Nem tudom jót teszek-e azzal ha elválok vagy nem. Mármint a gyerekeim miatt aggódok nagyon. Sajnos nem tudom pontosan milyennek kéne lennie egy házasságnak, de szerintem nem ilyennek ami nekünk van, nem érzem magam boldognak. Pedig most kéne a legboldogabbnak lennem, hiszen van két egészséges gyerekünk, egy tündéri kiskutyánk és egy csodaházunk. Nem tudom mi tévő legyek?!
1.-nél Megcsalt és azt mondta a balesetemkor, hogy bárcsak meghaltam volna benne, mert az életbiztosításomból vidáman eléltek volna a közös fiúnkkal.
2.-nál Megcsalt és egyre többet ivott, amiután agresszív lett és ordítozott tekintet nélkül a közös gyerekünkre.
Mikor a közös laptopon megnyitva hagyta a beszélgetését a kolleginával 🙃
De még válni sem tudott méltósággal, hárított, fenyegetőzött és követelte, hogy a családnak és a közös társaságnak találjunk ki valami kamu indokot a válásra, amivel nem sérül a renoméja 🤡 hát hogyne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!