Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első házassági évfordulóra mit adtatok a férjeteknek? Tanàcstalan vagyok van egy fél éves babànk és a munkahelyén pont éjszakai műszakban lesz. Ötletelnétek?
Semmi konkrét ajàndék, így beszéltük meg, mert mindketten feleslegesnek tartjuk. Az évfordulóinkat mindig fix közös programokkal ünnepeljük.
Èvforduló: mozi és fagyi ( az 1. randinkon is ez a program volt, ezért vàlasztottuk.
Hàzassàgi évforduló: Abba az étterembe megyünk ebédelni ahol au esküvőnk utàni ebéd is volt.:)
Azért is egyedi, mert az év többi részében ezeket nem csinàljuk. Egyébként 6 hónap van a kettő között:) Így évente 2 évfordulót ünnepelhetünk:)
Fogalmam sincs, mit ajándékoznék a férjednek, bár már elmúltam 60 is. Kaptam, adtam, jó pár száz ajándékot, hallottam is egész érdekeseket, balsafa, análszex, márkás viszki, festmény, letöltött zenék, homár...
Ajándékot azért ad az ember, hogy a másik örüljön neki, esetleg vágyik rá, de nem szánna pénzt rá, vagy csak úgy.
A gyerekcsináláson kívül volt már valami más közös programotok? Egy év házasság után nem tűnt ki, hogy érdekli-e valami?
#6, örülök, hogy már nem feszülsz annyira. Feltettél egy kérdést, hogy szerintünk minek örülne az a pasi, akivel 11 éve együtt élsz?
Ha repülőmodellező, a balsafa nagy ajándék, az anál, viszonylag nyilvánvaló (szerintem maradj annák,olcsó, kényelmes, nem kell utána járni),
én a bécsi állatkertbe vittem a kedvesemet (még csak 3 éve élünk együtt), mert oda van a pandákért, Kínára meg nem futja, legközelebb egy giga nagy buborékos fóliát fog kapni, mert imádja szétnyomkodni - valahogy rájön arra az ember, hogy mi lesz a jó.
Ha már kérdezted, ezért kerültem ide:
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
De akkor most végül is, hány éves vagyok? Nemrég még vén szar 60-nak mondtál, de szerinted már az is hazugság.
Identitászavarom kezd lenni, holnap első dolgom egy pszichológus lesz.
Becsüld meg az emberedet, sokat bír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!