Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasságban mi a férfi,apa, pont családfő dolga, mit csinál, aki jól csinálja?
Szerintem az az apa, férj, aki szereti a családját és minden erejével azon van, hogy időt töltsön velük és a legjobbat nyújtsa neki magából is és a világból (képességeitől függően, természetesen), az már jó apa és férj lesz. Szóval azt mondanám, hogy családcentrikus, akinek örömet okoz a felesége és a gyerekei, nem csak egy "kötelező" nyűg, amit elvisel mert "kell", de egyébként legszívesebben nem kezdene velük semmit.
Az az apa és férj, aki dolgozik hétköznap és megkeresi a betevőt hiába adja meg az anyagi feltételeket a családjának, ha közben hazaérkezve felteszi a lábát a kanapéra és mindenki hagyja békén őszentségét, ő most pihen a fárasztó nap után, az nem lesz sem jó apa, sem jó férj. Szóval én az érzelmi jelenlétet és vágyat hangsúlyoznám, hogy a család számára is elérhető legyen, ne csak anyagi szempontokból.
(Nyilván pihenés külön a családtól, feleségtől alkalmanként kell mindenkinek, egy-egy pasis este vagy horgászós hétvége vagy tudomisén, ami a hobbija, elvonulni kicsit, de azért szerintem ideális esetben a mérleg nyelve a család felé billen).
8as
Ez nem dolga egy férfinak. Hol élsz te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!