Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják a férfitól, hogy egyik napról a másikra családfővé váljon?
Nem csaladfove kell válnod, hanem megbízható tarssa.
30 éves vagy, nem ott kéne tartanod, hogy az a fő öromod, hogy valaki szexelni akar veled.
Nagypapa korban akarsz családot?
Neked is ketyeg az óra. Pillanatok alatt 35 leszel.
Nem tudom kikkel ismerkedsz,de nem szokás a harmadik randin családalapításról hadoválni.Ugyértve hogy konkrétan felvázolni a másiknak egy közös jövőképet,gyerekekkel.
Ahhoz azért jóval több idő kell,hisz még nem is ismeritek egymást!Én hanyatt-homlok elmenekülnék,ha valaki a 3randin apukát csinálna belőlem!!Nem lóverseny az!Még akkor sem,ha 29 éves vagy.Ha eddig nem álapodtál meg,akkor két hét után se tedd!!
a családfőség se olyan istentől jövő dolog
Kialakul. Én már régen az vagyok papíron, de bőven nem én döntök mindenben és nem is akarok
Ahogy az előttem szólók is írták: nem elvárás, csak tudni akarják, hogy mik a terveid.
Tök jó példa egy ismerősöm: 30 éves korára eldöntötte, hogy családosodna. Ez úgy nézett ki, hogy ismerkedett a diszkóban, és amikor kezdett valami kialakulni egy csajjal, közölte, hogy neki 4 gyerek a minimum. Ha valakinek ez nem volt oké, már ment is tovább, mert csak az idejét pazarolta volna :D.
Vicceltek nemigaz?Nos mint irtam,3randin családalapításról beszélni,és azt komolyan is venni, nevetséges.
Tudni akarja,hogy mik a terveid?Hát ja.Mert harmadik randin már biztos minden úgy is van,ahogy ott a felek egymásnak elmondják,és ahogy megeggyeznek!Így szokott ez lenni.Nagyon életszerű!Ha ha ha..
Egy férfi 3randin elmondja neked,hogy 5gyereket szeretne zsinórban,kertesházzal,hátul grillezővel,karosszékben kötögető a drága mamával.
Akkor te erre azt mondod magadban:Hm.Ez igen!Ez aztán a jó randipartner!Jó családfő lesz!Mostmár tervezhetem a jövőt vele..
Hát Persze!!
Kizárt,hogy 3 randin családalapítási kérdésekről lehessen érdemben ,bármit is konkrétan megbeszélni.
Jah,hát úgy általában lehet pufogtatni ilyeneket,hogy: Jó lenne ha majd 2 gyerekem lenne,Vagy :Szeretnék anya is lenni,vagy: Milyen jó lenne 1fiú és egy lány a családban,imádom a kicsiket..meg ehhez hasonlók.
De az hogy :Szia!Mizus?Hány gyereket akarsz?És mikor?
Ne vicceljünk már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!