Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják a férfitól, hogy egyik napról a másikra családfővé váljon?
Figyelt kérdés
29 éves koromig csak ismerkedtem, kapcsolat sohasem lett semmilyen tekintetben sem. Most pedig már néha a 3. randin a családalapítás a téma. Azt sem tudom még, hogy egyáltalán milyen egy hosszabb távú kapcsolat. Mindig az volt a nagy öröm, ha végre valaki velem is akart szexelni. Szóval addig, hogy egyáltalán a család kérdésig eljuthassunk szerintem még nagyon sok mindennek kell történnie és főleg sok időnek eltelnie.2020. febr. 25. 12:02
11/12 anonim válasza:
26 évesen ismerkedtem egy sráccal, aki egy idő után mondogadta, hogy ő aztán a sosem akar nősülni, és a bátyja is együtt él a barátnőjével, és az olyan, mint a házasság, neki ez nem hiányozna. Nem akartam sem összeköltözni vele, sem hozzámenni akkor, de az időmet sem vesztegetni vele.
12/12 anonim válasza:
#9, akkor leegyszerűsítem neked, mert úgy tűnik, nem érted.
Tegyük fel, hogy nő vagyok. Akarok gyereket. Egyszer. Nem most.
Tegyük fel, randizom egy csávóval. Nem tudom, ő akar e gyereket. Nem az érdekel, hányat. Nem az érdekel, mikor. Csak érdekel a véleménye. --> Mit tegyek. Várjá, megvan: MEGKÉRDEZEM TŐLE!!
Tegyük fel, nem tudja még - nem baj, van ez így. --> unknown
Tegyük fel, tudja, hogy akar, de még nem. - tök jó, én is --> potential match
Tegyük fel, tudja, hogy nem akar, és ebben biztos - én viszont akarok. Egyszer. --> mismatch
Tegyük fel, tudja, és 10 gyereket: hűűűűha, én biztos nem szülök 10-et. --> mismatch
Én kb 30 felé közelítő nőként úgy gondolom, hogy eleve mismatch randikba túl sok energiát nem ölnék. Nem rocket science.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!