Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a pont amikor azt mondtad elakarsz válni a férjedtől?
Sziasztok! Aki elvált, annak melyik volt az a pont amikor úgy döntött hogy vége?
9 éve ismerjük egymást, abból 3 éve házasok és 2 gyerekünk született.
Nem tudom jót teszek-e azzal ha elválok vagy nem. Mármint a gyerekeim miatt aggódok nagyon. Sajnos nem tudom pontosan milyennek kéne lennie egy házasságnak, de szerintem nem ilyennek ami nekünk van, nem érzem magam boldognak. Pedig most kéne a legboldogabbnak lennem, hiszen van két egészséges gyerekünk, egy tündéri kiskutyánk és egy csodaházunk. Nem tudom mi tévő legyek?!
Hát így mondjuk meg tudom érteni, hogy a váláson gondolkozol. Tekintettel arra, hogy nem egy családként tekint rátok, hanem külön külön funkcionáló emberekként, akik most épp együtt élnek, így nem sok esélyt látok a javulásra.
Mikor kezdett el így viselkedni?
Meg tudom érteni miért gondolsz a válásra. Nem értem bizonyos férfiak mit képzelnek magukról? Egy nő aki gyerekeket nevel az smafu ugye? Az semmi. Hát persze, lehet cserélni is. Maradhat ő is otthon a gyerekekkel és mehetsz te is akár dolgozni azt hiszem lepittyedne a szája.
Nem tudom beszéltél e erről neki vagy próbáltad e megbeszélni vele ezeket?
Amúgy amit a többiek írtak azért azok is elég durva dolgok...
15. Miután megszületett a 2. gyerekünk akkor kezdett el ilyen lenni.
16. hiába próbálok vele beszélni, egyszerűen nem tudok, mindig az a vége hogy én vagyok a hibás, én változtassak
Sejtettem... Egyébként mennyire jöttök ki anyagilag jelenleg? Bár ha a gyerekek előtt normális fizetésed volt, akkor nem kéne, hogy anyagi gondjaitok legyenek.
Tervezett volt a 2. gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!