Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi volt az a pont amikor azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az a pont amikor azt mondtad elakarsz válni a férjedtől?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Aki elvált, annak melyik volt az a pont amikor úgy döntött hogy vége?

9 éve ismerjük egymást, abból 3 éve házasok és 2 gyerekünk született.

Nem tudom jót teszek-e azzal ha elválok vagy nem. Mármint a gyerekeim miatt aggódok nagyon. Sajnos nem tudom pontosan milyennek kéne lennie egy házasságnak, de szerintem nem ilyennek ami nekünk van, nem érzem magam boldognak. Pedig most kéne a legboldogabbnak lennem, hiszen van két egészséges gyerekünk, egy tündéri kiskutyánk és egy csodaházunk. Nem tudom mi tévő legyek?!

2023. máj. 3. 07:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért jó lenne tudni, hogy mi okozza a problémát.
2023. máj. 3. 15:13
 12/23 A kérdező kommentje:
Sokszor tiszteletlen velem, mindenért engem hibáztat, állandóan azt hangoztatja hogy ő dolgozik (ezzel arra utal hogy itthon vagyok a gyerekekkel, nem csinálok semmit), őt este munka után nem lehet zavarni. Folyamatosan csak a telefonját nyomkodja, nem igazán kommunikálunk, mert mindig a pénzről akar beszélni, hogy ő mennyit tett már a házba és én meg alig, azt hangoztatja nekem hogy az övé a ház, ez persze nem igaz mert fele-fele arányban van. Megszűnt az intimitás köztünk, se ölelés, se csók, se vágy, a szex is 3 percig tart, addig míg ő végez. Jelenleg ennyi jutott eszembe. Említettem neki a párterápiát de hallani se akar róla.
2023. máj. 3. 21:46
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát így mondjuk meg tudom érteni, hogy a váláson gondolkozol. Tekintettel arra, hogy nem egy családként tekint rátok, hanem külön külön funkcionáló emberekként, akik most épp együtt élnek, így nem sok esélyt látok a javulásra.

Mikor kezdett el így viselkedni?

2023. máj. 4. 08:20
 14/23 A kérdező kommentje:
1,5 éve kb.
2023. máj. 4. 11:17
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Az a 2. gyerkőc születése körül volt?
2023. máj. 4. 12:22
 16/23 anonim ***** válasza:
54%

Meg tudom érteni miért gondolsz a válásra. Nem értem bizonyos férfiak mit képzelnek magukról? Egy nő aki gyerekeket nevel az smafu ugye? Az semmi. Hát persze, lehet cserélni is. Maradhat ő is otthon a gyerekekkel és mehetsz te is akár dolgozni azt hiszem lepittyedne a szája.

Nem tudom beszéltél e erről neki vagy próbáltad e megbeszélni vele ezeket?

Amúgy amit a többiek írtak azért azok is elég durva dolgok...

2023. máj. 4. 13:08
 17/23 A kérdező kommentje:

15. Miután megszületett a 2. gyerekünk akkor kezdett el ilyen lenni.

16. hiába próbálok vele beszélni, egyszerűen nem tudok, mindig az a vége hogy én vagyok a hibás, én változtassak

2023. máj. 4. 14:07
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Sejtettem... Egyébként mennyire jöttök ki anyagilag jelenleg? Bár ha a gyerekek előtt normális fizetésed volt, akkor nem kéne, hogy anyagi gondjaitok legyenek.

Tervezett volt a 2. gyerek?

2023. máj. 4. 14:38
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos okosat mondani nem tudok, de nagyon együttérzek veled. Ez a te változtass annyira ismerős…
2023. máj. 4. 17:44
 20/23 anonim ***** válasza:
5# 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2023. máj. 5. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!