Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nagyszüleim között 10 év volt papám javára és fiatalon jöttek össze, azt láthatom én is jó példának a korkülönbséges kapcsolatok működésére?
A jó példa egy dolog. Ha te meg egyedül ilyen kapcsolatot tudsz elképzelni magadnak, az a másik.
Nem mindegy, hogy lazán kezeled a dolgot, és a kora miatt nem utasítasz el senkit, vagy kizárólag sokkal fiatalabb nőkkel ismerkedsz.
1. A statisztikák ezer más dologra is kiterjednek, amiket az emberek ugyanúgy nem vesznek figyelembe párválasztáskor, csak néhányan erőltetetten mondjuk ezt, akik amúgy is ellene vannak a korkülönbségnek és ezt ürügyként, alapanyagként, ágyútöltelékként használják. Ha a statisztikák kihoznák, hogy a kék szeműekkel való házasság tartósabb, mint a barna szeműekkel való, akkor az emberek azzal sem foglalkoznának, hacsak nem különösen utálják a barna szeműeket.
Én egyébként olyan statisztikákat olvastam, hogy a korkülönbséges kapcsolatok ugyanolyan elégedettséggel töltik el a feleket és a tartósságuk sokkal inkább attól függ, hogy a környezetük mennyire fogadja el őket. Ha a környezetük elfogadja őket, akkor ezek a kapcsolatok sem kevésbé instabilak. Ha már statisztikák, akkor én linkelek is:
2. 29 éves vagyok, 20-28 évesekkel ismerkedem. A legutolsó barátnőm 23 éves volt.
Férfiként.
A legjobb, ha a férfi 10 - 15+ évvel idősebb a nőnél.
Akkorra már kiélte magát, egzisztenciát teremtett, ha olyan, akkor kész belevágni a gyűrű - baba - kutya szentháromságba, ami sok nőnek fontos.
4. "De amugy a hazassagok tartossaga mar a multe, ma mar minden pasi lelep a szetetovel ha megteheti, szoval ne vonatkoztass a jelenre."
Értem. Akkor viszont teljesen mindegy a korkülönbség pozitív vagy negatív irányba. Tetszenek egymásnak, aztán jól van, mindegy hány évesek.
5. Ez egy olyan vélemény, amit manapság nyíltan hangoztatni nem tanácsos.
6. Mindenki saját magának akar jót. Ezzel most nem mondtál semmi újat. Azt írod a férfiak mikor veszik figyelembe mit akarnak a nők? Komolyan? És mi lenne, ha valaki ugyanezt mondaná csak fordítva? Az a baj te most nem külső szemlélőként, elemzőként reagálsz erre, hanem a saját vágyaid szerint. Mondom: Mindenki saját magának akar jót. Nincs ebben objektív igazság és objektív jó és rossz.
És de, relatíve sok nő nyitott a korkülönbséges kapcsolatra. Tök mindegy, ha 10-ből csak 3, az is jónak számít. Nálam is folyamatosan betalálnak a 20-24 éves nők.
Szerintem a 10 év az az egeszseges korkülönbség hatara. Persze kinek mi, ismeret olyat is aki 30 évvel idősebb férfivel élt boldogan.
Nekem is volt több 15 évvel idősebb baratom, ami huszonévesen meg jo volt, mert egy harmincas, kora negyvenes pasi talan a legvonzóbb, de most hogy en is lassan 40 leszek, már el se tudnám képzelni egy 55 évessel. Es ebbe az exeim is beletartoznak.
Ettől függetlenül nem a kort kell nézni, hanem az embert. Bár túl nagy korkülönbsegnél nem árt tisztaban lenni azzal is, hogy ez a különbség az idő előrehaladtával egyre élesebb lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!