Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szerint heti egy "kimenő" okés, de több már probléma, ezt más hogy látja?
Sok éve nevelek egy tartósan beteg sérült gyereket. Be vagyok zárva vele egy lakásba. A kimozdulásaim az orvosok és mindenféle szakemberek, terapeuták látogatasat jelenti. Van egy egészseges gyermekem is, de azzal is nagyon ritkán tudok bárhova is elmenni.
A férjem nem tudja egyedül ellátni a beteg gyerekünket. Folyamatosan panaszkodik, hogy pénze sincs (cigire, piára van), amivel eleve azt sugallja babyszitterre sincs.
Nagy ritkán elmegyek a masik gyerekemmel moziba, családi eseményekre.
A "kimenőim" azok a vásárlások, amikor gyerek nélkül tudok élelmiszert vagy ruhát venni és olyankor ihatok végre egyedül egy kávét. A legjobb barátnőmnél egy éve nem jártam, mert a beteg gyerekkel nem tudok menni, és egy fél napnál tovább nem hagyhatom a férjemre se.
A férjem sehova nem.jar, vagyis hetköznap elutazik dolgozni, aztán vissza. Munka után néha kocsmazik a haverokkal vagy a felnőtt gyerekeivel találkozik. Hétvégén soha nem akar semmit se csinálni. Háztartásban nem segít. Rokonaival nem tartja a kapcsolatot.
Úgy érzem meg fogok őrülni. Nem is értem milyen kimenőre gondolt? De szerinte kimenő egy vásárlás is.
Más is így látja, hogy egy nőnek max heti egyszer 2 órája lehet házon kívül "egymagában" (beleértve a boltot is?)
Kérem férfiak válaszoljanak. Aggódom, hogy kezdem elveszíteni a józan ítélőképességem és a férjem a nagy átlagot képviseli.
Ja. Az alkoholisták sosem fogják beismerni, hogy azok. Nehéz szembenézni vele. Ha rendszeresen teszi, akkor már függő.
6 félreértetted, a férjemet utálom. Csak a piára van pénze az alatt nem tudhatod alkoholista-e. Mert nem is íartam.
5 anyám tud segíteni, de ő már idős, nem terhelhető túlságosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!