Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi lenne a helyes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés
Több mint 20 éve házasságban élek, aránylag sikeresnek mondhatom magam minden téren. Azt érzem hogy félre akarok menni. Viszont azt szeretném ha a feleségem is ezt tenné! Egyre jobban nyomaszt az, hogy mindenkit többnek látok magamnál minden téren, hogy a férfi az csak 110kg izom, barna haj, barna szem, buflák fej, marcona arc, hatalmas vastag farok. Mintha ezen kívül nem is lenne más. Baromira zavar ez lassan már egy szimpla bevásárlásnál is. Jó lenne ha a feleségemet elkapná egy ilyen férfi, akkor lenne teljes a kép. Megmondjam neki? Próbáltam szeretőt találni, de mindenhol az ideál barna-barna, nagy vastag cerkájú férfi a befutó. Egy hónapja szóba került otthon hogy kinek mi jön be, természetesen a feleségemnek is az ilyenek az ideáljai. Én pont nem ilyen vagyok. Viszont az meg kilátástalanná tette az életem, hogy a nők 98%-ának ilyen férfiak tetszenek. Teljesen értéktelennek érzem magam, persze otthon is érzem hogy nulla a kémia irányomban.
2023. febr. 19. 17:41
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Aki félre akár lépni, azt sokan nem veszik emberszámba. Ez van.
2023. febr. 19. 18:14
 12/39 anonim ***** válasza:
8%

8. Mit nem értetek? A kérdező sok tekintetben sikeres az életben, szakmailag, anyagilag, gondolom van egy szép családja, szép háza, papíron irigylésre méltó élete. De külsőre nem egy vonzó férfi, amit az életében elért egyéb sikerei sem tudnak vele feledtetni. A külső is számít a tetszésben, sőt nagyon is számít és mivel ő nem vonzó, ezért nem igazán szokott nőknek tetszeni az életben való sikeressége ellenére sem. A felesége sem szexel vele, mert nem tartja őt kívánatosnak. A kérdező irigyli a jóképű, magas, izmos férfiakat, akiket a legtöbb nő a legvonzóbbnak talál, mert ő nem lehet ilyen, mindeközben a saját kísérletei, hogy valahogy szexuális kielégüléshez jusson nem vezetnek eredményre. Már arról is fantáziálni kezdett, hogy cuckold kapcsolatba menjen bele és a feleségét is megdugja egy olyan férfi ideál típusú férfi, amilyen ő nem lehet és amihez a felesége is vonzódik.

Ezen bocs, de mit nem lehet érteni?

2023. febr. 19. 18:15
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez a házasság kuka a feleség oldaláról,de a Te oldaladról is kérdező. Jól írtad,megszokás van csak, érthető 20+ év után.
2023. febr. 19. 18:15
 14/39 A kérdező kommentje:
8. Nem, eddig sem volt jó. Vagyis nekem. Neki jó volt. Engem az zavar, hogy miért ennyire domináns a nőknél a férfi külseje? Miért csak azok a tipikus jegyekkel bíró férfiak az elfogadottak? Sikerült meggyűlölnöm a saját külsőmet úgy, hogy házas vagyok. Teljesen frusztrál a barna-barna férfiak jelenléte, legszívesebben felrugdosnám őket a Holdra. Ha látok egy nőt, a megvetést, a lenézést érzem a szemeibe. Meg az elolvadást, az odaadást a barna férfiak irányába. Pont ezért szeretném ha egy megtermett, óriási dákóval rendelkező férfi megbaxszá a feleségemet az ágyunkba, de úgy hogy én is itt legyek. Fizetnék is érte, pénz bem számít. Sőt, ezt rendszeressé is tenném. Ha nem vagyok ott, akkor kamerázzák le. Miért, hogy beleképzeljem magam a barna férfi bőrébe. Ezért. Csak az a baj, hogy ebbe nem menne bele a feleségem. B terv hogy találjon egy ilyen pasit, és dugjon vele, de erről én is tudjak.
2023. febr. 19. 18:16
 15/39 A kérdező kommentje:
12. Tökéletesen leírtad, köszönöm!
2023. febr. 19. 18:18
 16/39 A kérdező kommentje:

11. Én nem akartam félrelépni, csak azt érezni hogy valakinek vonzó vagyok. Azért jó lenne egyszer megélni az ilyet egy életben.

Prostikhoz eddig sem mentem, ott csak a pénz a lényeg. Attól hogy házas vagy, semmit sem jelent, mert nem tudhatod hogy a másik miért van veled. Kirakat házasságok. Ez egy fogalom. Vonzó külső nélkül sosem lesz őszinte kapcsolatod. Ha nem tetszel a párodnak kuka az egész.

2023. febr. 19. 18:23
 17/39 anonim ***** válasza:
93%

#12:

Én azt nem értettem hogy a kérdező 20 évvel ezelőtt is önmaga volt, igaz fiatalabb kiadásban. Akkor 20 évig nem volt ezzel az egésszel semmi baja?

Miért mindig 20 év után jut eszükbe a férfiak többségének hogy ilyen jellegű baja van? Azért mert ilyenkor jön el a kapuzárási pánik időszaka...

"óriási dákóval rendelkező férfi megbaxszá a feleségemet az ágyunkba"

Jó dolog a trollkodás.... Sok nőnek ez inkább csak fájdalmat okoz (a nagy méret miatt) és csak jobban megutálna a hülye ötleteidért.

Ha meg önértékelési problémáid vannak akkor magadat kell gyógyíttatni pszichológussal, ne egy másik ember teste felett akarj rendelkezni, mert attól te még te maradsz.

2023. febr. 19. 18:25
 18/39 anonim ***** válasza:
86%

Itt is látszik, hogy a férfiaknak a nemi aktus nem az élvezetről szól, hanem a dominanciáról meg a lealázásról. Mint a kutyáknál.

Ezért lesznek a börtönben bú.zik, ezért nézik le azt a nőt, akinek sok partnere volt, ezért menő az a kan, aki sok nőt megdug. A káromkodásaink is erre utalnak.

Puszta véletlen, hogy gyerek is ebből lesz.

2023. febr. 19. 18:31
 19/39 anonim ***** válasza:
94%

Tehát jól értem, hogy nem is fektettek energiát a kapcsolatba? Akkor mégis mitől kellene, hogy jó legyen? Csakúgy, magától nem lesz.

Elég szánalmas, hgoy ezt egy olyannak kell elmondania neked, aki még csak 6 éve házas...

Az meg, hogy vonzódik-e a párod hozzád... Van egy hírem. Hogy jó-e vagy sem, döntsd el te. Nem csak külső alapján lehet valakihez vonzódni. Sőt, ami az tilleti, a legtöbb pasi nem a külsejével, hanem a humorával vagy a figyelmével hódít.

A lényeg az, hogy a párod vonzódjon hozzád, nem pedig az, hogy külsőre szépnek találjon.

2023. febr. 19. 18:32
 20/39 anonim ***** válasza:
29%

17:

Fiatalon még él a remény. A kérdező is ha feltűnt elég sokat dolgozott az életén, nem az a fajta, aki hamar feladja a dolgokat. Olyan emberek is vannak, akik már fiatalon feladják és nem is viszik semmire az életben, de a kérdező nem ilyen. Elég sokat dolgozott, sokat letett az asztalra. Azt remélte, hogy ha sikeres és jómódú lesz, az majd kompenzálja legalább a nők egy része szemében azt, hogy külsőre nem néz ki olyan jól. Most jött rá középkorúként, hogy ez nem így van és aki külsőre nem néz ki jól, az egy alap szexuális figyelmet és érdeklődést nem kap meg a nőktől, hiába van egyébként mire büszkének lennie más dolgokban. Nyilván ez egy elég depresszív, szomorú megvilágosodás volt.

Amit te kapuzárási pániknak hívsz az egy valódi ráébredés volt. A remény is szertefoszlott számára mostanában, mert rájött hiába tesz meg bármit az életben, születésétől fogva olyan adottságokkal rendelkezik, amik miatt a nők nem tartják őt vonzónak.

2023. febr. 19. 18:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!