Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes?
8. Mit nem értetek? A kérdező sok tekintetben sikeres az életben, szakmailag, anyagilag, gondolom van egy szép családja, szép háza, papíron irigylésre méltó élete. De külsőre nem egy vonzó férfi, amit az életében elért egyéb sikerei sem tudnak vele feledtetni. A külső is számít a tetszésben, sőt nagyon is számít és mivel ő nem vonzó, ezért nem igazán szokott nőknek tetszeni az életben való sikeressége ellenére sem. A felesége sem szexel vele, mert nem tartja őt kívánatosnak. A kérdező irigyli a jóképű, magas, izmos férfiakat, akiket a legtöbb nő a legvonzóbbnak talál, mert ő nem lehet ilyen, mindeközben a saját kísérletei, hogy valahogy szexuális kielégüléshez jusson nem vezetnek eredményre. Már arról is fantáziálni kezdett, hogy cuckold kapcsolatba menjen bele és a feleségét is megdugja egy olyan férfi ideál típusú férfi, amilyen ő nem lehet és amihez a felesége is vonzódik.
Ezen bocs, de mit nem lehet érteni?
11. Én nem akartam félrelépni, csak azt érezni hogy valakinek vonzó vagyok. Azért jó lenne egyszer megélni az ilyet egy életben.
Prostikhoz eddig sem mentem, ott csak a pénz a lényeg. Attól hogy házas vagy, semmit sem jelent, mert nem tudhatod hogy a másik miért van veled. Kirakat házasságok. Ez egy fogalom. Vonzó külső nélkül sosem lesz őszinte kapcsolatod. Ha nem tetszel a párodnak kuka az egész.
#12:
Én azt nem értettem hogy a kérdező 20 évvel ezelőtt is önmaga volt, igaz fiatalabb kiadásban. Akkor 20 évig nem volt ezzel az egésszel semmi baja?
Miért mindig 20 év után jut eszükbe a férfiak többségének hogy ilyen jellegű baja van? Azért mert ilyenkor jön el a kapuzárási pánik időszaka...
"óriási dákóval rendelkező férfi megbaxszá a feleségemet az ágyunkba"
Jó dolog a trollkodás.... Sok nőnek ez inkább csak fájdalmat okoz (a nagy méret miatt) és csak jobban megutálna a hülye ötleteidért.
Ha meg önértékelési problémáid vannak akkor magadat kell gyógyíttatni pszichológussal, ne egy másik ember teste felett akarj rendelkezni, mert attól te még te maradsz.
Itt is látszik, hogy a férfiaknak a nemi aktus nem az élvezetről szól, hanem a dominanciáról meg a lealázásról. Mint a kutyáknál.
Ezért lesznek a börtönben bú.zik, ezért nézik le azt a nőt, akinek sok partnere volt, ezért menő az a kan, aki sok nőt megdug. A káromkodásaink is erre utalnak.
Puszta véletlen, hogy gyerek is ebből lesz.
Tehát jól értem, hogy nem is fektettek energiát a kapcsolatba? Akkor mégis mitől kellene, hogy jó legyen? Csakúgy, magától nem lesz.
Elég szánalmas, hgoy ezt egy olyannak kell elmondania neked, aki még csak 6 éve házas...
Az meg, hogy vonzódik-e a párod hozzád... Van egy hírem. Hogy jó-e vagy sem, döntsd el te. Nem csak külső alapján lehet valakihez vonzódni. Sőt, ami az tilleti, a legtöbb pasi nem a külsejével, hanem a humorával vagy a figyelmével hódít.
A lényeg az, hogy a párod vonzódjon hozzád, nem pedig az, hogy külsőre szépnek találjon.
17:
Fiatalon még él a remény. A kérdező is ha feltűnt elég sokat dolgozott az életén, nem az a fajta, aki hamar feladja a dolgokat. Olyan emberek is vannak, akik már fiatalon feladják és nem is viszik semmire az életben, de a kérdező nem ilyen. Elég sokat dolgozott, sokat letett az asztalra. Azt remélte, hogy ha sikeres és jómódú lesz, az majd kompenzálja legalább a nők egy része szemében azt, hogy külsőre nem néz ki olyan jól. Most jött rá középkorúként, hogy ez nem így van és aki külsőre nem néz ki jól, az egy alap szexuális figyelmet és érdeklődést nem kap meg a nőktől, hiába van egyébként mire büszkének lennie más dolgokban. Nyilván ez egy elég depresszív, szomorú megvilágosodás volt.
Amit te kapuzárási pániknak hívsz az egy valódi ráébredés volt. A remény is szertefoszlott számára mostanában, mert rájött hiába tesz meg bármit az életben, születésétől fogva olyan adottságokkal rendelkezik, amik miatt a nők nem tartják őt vonzónak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!