Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes?
Attól függ milyen magasan van az ablak 🤣
Nem értem miért kell firtatni hogy milyen pasi jön be neki. Téged szeret azért van veled. Kicsit beszélgessenek többet, mert 20 év után hajlamosak vagyunk beleszokni egy kapcsolatba és elmarad az izgalom.
1# N
Ez most komoly? Sosem volt ideálom...50N vagyok. Pont ma kérdeztem a párom van ideálja? Nincs. Összességében vagy megfog vki vagy nem, ennyi.
Te szeretnéd ha vki odalenne érted, gondolom, ez hiányzik csak.
Amúgy elárulom hogy eddigi életem legjobb (legszenvedélyesebb!) partnerei kisfarkúak voltak...8cm, 11 cm es 13 cm. Érzelmileg TOP és ezért nem a f**méretet nézem...
Te most nyitott házasságot szeretnél, vagy mi?
Csak írtál hozzá egy csomó rizsát?
Miért érzem azt hogy ez a szokásos kapuzárási pánik?
Eddig jó volt a házasságotok?
Nem vagyunk randi pártiak. A randi az idegennel az ismeretlenségtől, a rejtélyektől izgalmas. Meg amúgy se lenne kedvem pont vele szürcsölgetni a teát, amikor neki teljesen más az ideálja. Velem van mert szeret? 😆 Velem van mert megszokott. Nem mondhatnám hogy tetszek vagy tetszhettem neki, sosem mondott rám egy jó szót is. A szexet is kerülte mindig, kifogásokat talált. Így már megértem! A nagy barna emberállat jönne be neki, 20-22 centivel. Itt a gyk-n is tavaly nyáron ismerkedtem egy nővel. 3 hónapig leveleztünk, képet is küldtünk, majd találkoztunk. Erre 5 perc alatt szó szerint elhajtott a francba. Mert hogy neki is 190 magas, 120kg-os, energia italos doboz mérettel rendelkező farkú hapsi kell. Oké mondtam, akkor miért találkoztunk. Hát hogy megnézzen. Kössz.
Már elnézést, de aki nem ilyen, azt még emberszámba veszik? Mert engem otthon sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!