Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes?
20, ezt a baromságot...
A kérdező bszik a kapcsolatára. Aztán panaszkodik, hogy az asszony nem tartja vonzónak. Nem is értem..
Ez a férfi nézőpont. Nagyon "vicces" (vagyis szomorú), hogy mind a férfiak, mind a nők kérdéseire 80%-ban nők válaszolnak, a férfi válaszolókat (és sokszor a kérdezőket is), a férfi nézőpontokat pedig lepontozzák és figyelembe sem veszik.
A 12-es és a 20-as válaszomban leírtam még érthetőbben a kérdező helyzetét és érzéseit, ha valaki nem értette volna elsőre és ő is egyetértett velem.
A kérdezőnek meg sajnos nincs a való életben olyan baráti bizalmasa, akivel ezeket a dolgait megbeszélhetné. Feljön ide egy oldalra segítséget kérni, tanácsot kapni és csak annyit kap, hogy egy csomó nő még őt bassza le.
23. Értem. Akkor túlságosan bluepilled vagy.
Vagy lehet ha hárman leülnénk beszélgetni (te és én a kérdezővel) egy kocsmában barátilag, akkor mást mondanál, mint itt ahol egy csomó lepontozásra kész nő is figyeli a válaszaidat.
24, nem szedek pirulákat, nem vagyok drogos;D
A kérdező kifejtette, hogy nem randiznak, nem töltenek együtt időt a párjával. Így meg gyakorlatilag lehetetlen párkapcsolatot működtetni. A külső a párkapcsolatok legeslegelején számít, igazából már 2 hónappal később sem olyan fontos, nemhogy 20 évvel később. Ez tény.
Az, hogy vágyunk az újra, az tök normális dolog. Ez benne van minden létező monogám kapcsolatban. Aki ezzel nem tud mit kezdeni, ne akarjon monogám kapcsolatot. De ez sem 20 év után derül ki, hanem kb 6-8 hónap után. És ezen bizony dolgozni kell. De mint ugye tudjuk, a kérdezőék ezt nem tették meg. Ennyi a képlet.
26. Ez így önmagában semmit nem jelent, mert lehet nem is tudnád őt lecserélni egy olyan férfira, mert te magad sem vagy elég vonzó ahhoz, hogy megkapj egy olyat.
Én se jönnék össze egy szupermodellel. Mondom ezt így, hogy egy szupermodell sem akarna összejönni velem.
21. Honnan veszed hogy bsztam a házasságomra? Elolvastam hasonló kérdéseket, és mindenhol a férjeket hozzák ki hibásnak, de már a második komment után. Képzeld el érzel es, romantikus típus vagyok. Kitartó, céltudatos. 30 éve sportolok, 2001 óta vezetek egy sikeres vállalkozást töretlenül. A feleségem sosem panaszkotott hogy figyelmetlen lettem volna, rengeteg ajándékot a két kezemmel készítettem. Ezek mellett maxomálisan kiveszem a részem a házimunkából, a gyereknevelésből. Az anyagi, érzelmi stabilitást megteremtettem, a feleségemet partnerként kezelem, támogatom a terveiben. Sosem érezte magát egyedül semmiben. Várj megszámolom! Én kb. 600x csináltam meglepetés vacsorát, ő egyszer sem. Holott az én napirendem igencsak szoros. Ez csak egy példa volt. Aki ismer, az tudja milyen vagyok, az itteni lenéző, beszóligatós kommentek meg nem érdekelnek. Ezek nem tanácsok, hanem fabatkát sem érő anyázások. Nem is értem mit lehet ezeken egyáltalán pontozni.
A bajom az, hogy sem önmagamért, sem a külsőmért nem kapok vissza semmilyen pozitív jelzést. A sztereotípiákat meg el lehetne felejteni, mert bőven megállom a helyem, mondom magasan megállom a helyem férfiként, leszámítva a külsőmet. Mi elég sokat beszélgetünk, és én napi szinten foglalkozom a feleségemmel, csak ez már krvára egyoldalú.
Nem szeretnék itt meddő vitába bonyolódni vad idegenekkel, pöcs méregetésbe meg pláne nem.
#29:
De mit lehetne neked tanácsolni?
Van egy olyan házasságod amibe mindketten úgy mentetek bele, hogy jobb ez mint a semmi (legalábbis ez jött le abból amit írtál).
Most ezzel mi mit kezdjünk?
Mert ha az ember egy idő után rájön hogy ő boldogtalan a házasságában (mindegy milyen okból), akkor elkezdi életösztönből keresni hogy mi tenné őt boldoggá, és arra törekszik hogy kilépjen az őt lelkileg romboló helyzetből.
Ezért lehet válni, minden állampolgárnak adnak lehetőséget, hogy jogilag is új életet kezdhessen. Ha te már az elmúlt 20 év során rájöttél hogy neked ez a házasság pszichésen is problémát jelent, akkor neked kellene ezen változtatni (ha kell elválni), mert mi mondhatunk itt bármit, ha te nem csinálsz semmit csak továbbra is ülsz nyakig a meleg f*sban.
Gondolom ismered azt a mondást, hogy "segíts magadon, Isten is megsegít".
Ha a te testedben a te lelkedben rossz érzések vannak azért amiket leírtál, akkor azon nem fog segíteni ha a nejed mással szexel.
Mert az érzéseid, gondolataid a te agyadon, testeden belül vannak, te nem vagy jól lelkileg, neked kellene pszichológushoz menned.
Ha kérnél segítséget akkor talán a szakember is segítene felismerni, hogy ha már más területen sikeres vagy, akkor csak rajtad múlik hogy tudsz e nézőpontot változtatni és ha kell elválni, és egy teljesen más életet élni. Igen, ehhez bátorság és tervek kellenek, de ahogy a nagy többsége az embereknek te is 20 éve szenvedsz egy olyan helyzetben ami csak rombol téged lelkileg, de nem lépsz semerre.
Kérj segítséget szakembertől aki ugyan a külsődet nem tudja megváltoztatni (gondolom egy átlagos külsővel rendelkezel), de rávilágít hogy mit lehetne változtatni a nézőpontodon, hogy tedd máshová a fókuszt stb.
Ha meg a feleséged nem partner semmiben (csak a pénzköltésben) akkor mérlegelni kell hogy megéri e neked mellette maradni. Mi szól ellene, és mi mellette? El kell dönteni hogy a pénz a fontosabb meg a vagyon, vagy a lelki felszabadulás, pszichés nyugalom stb, stb.
De az tuti nem fog segíteni rajtad hogy idegen emberek kefélgetik a nejed, csak hogy te is "hivatalosan " félreléphess.... Ez egy újabb zsákutca lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!