Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 50 év felettiek! Akik már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 év felettiek! Akik már több évtizede együtt vagytok! 20-30 éve. Mennyit és miben változott a párotok?

Figyelt kérdés
Természet, szokások...ilyenekre gondolok.
2023. febr. 18. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

A szüleim semmiben nem változtak. Anya ugyanolyan beteges feltékeny volt, minket bantott tesomm, amikor baba voltam meg akkor is amikor felnőtt nő.

Apa meg ugyanolyan hogy megvoltak a maga stiklis ügyei mindig is, üzletelésben is. Idősen is ugyanez.

Már elváltak ugyan de mindkettő ugyanaz. Anya a mostani párjára féltékeny betegesen most, apa meg folyamat zsiványkodik mindig más nők mellett is.

Anyában szinte soha nem is volt egészseges szeretet senki felé, a gyereki felé sem, apában meg mindig volt, és van is, csak attól még bizonytalan háttert nyújt bárkinek.(érzelmi biztonságot stabilitást nem)

Természetben is konstansok.

Szokásokban is. Anya oénzgyűjtő spóroló szorgalmas, apa meg egyik kocsit veszo a másik után medence kell minden házába akárhol él, sokszor gyermeki álmait valositja meg felelőtlenül is pl hitelekre.

Tesóm anya 2.pénzhajhász sóher irigy önző de vagyonosodik gazdag mint anya.

Én meg apa 2. Szívvel élek, de gyermeteg álmokkal és tartozasokkal a hátamon.

En nem tudom hogy képes az anyagi helyzet öröklődni de nálunk örklődik. Tesom viszi tovabb anya gazdag sikeres oldalát, én meg apa lúzer életét.

2023. febr. 18. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:
30%
*tesómmal
2023. febr. 18. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Kicsit öregebbek lettünk, jobban elvagyunk itthon, egyre fontosabb a biztonság, és a kalandvágy kevesebb. Egészségügyileg szerencsére semmi komoly, egy kis gyomorsav túltengés, de azért hegyet mászni már nem szeretnénk.

Mikor összejöttünk, képesek voltunk vadkempingezni a pecató mellett. Ma már inkább egy kényelmes apartman, és morgunk, ha nem megy a légkondi. Szívesen járjuk be a várost, de nem egész nap, reggeltől estig. Sok bolondságot bevállaltunk, amit ma már nem tennénk.

Valószínűleg aki régen ismert minket, az jobban látná a változást.

2023. febr. 18. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi sokat marjuk egymást.
2023. febr. 18. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:
35%

Az anyám és a férj 50 pluszossak, huszon éve együtt vannak.

Anyám egy házisárkány lett, pedig iszonyú szerelmes volt. Ebből is látom, hogy csak idő kérdése és elmúlik a rózsaszín köd.

2023. febr. 18. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:
47%
Sajnos a rossz szokásai erősödtek fel. Sosem szerette a szakmáját de tanulni sem akart. Ma ott tartunk hogy nem megy el dolgozni. Régebben is feltunt, hogy eléggé feminin. Most otthon takarít, mosogat, rakodik a szekrényben, tehát csak dolgozni ne kelljen menni. Jogsija sincs. Már a házasságunk alatt mondta el, hogy sosem akart. Az a baj nem beszelte meg velem a szerepcserét. Ja és a heti egyszeri szex neki szivesség. Örül hogy örömet okozhat nekem ,mert neki már nem hiányzik. Hát a fejemet fogom. EN vagyok a nő. A férjem minden akar lenni csak nem férfi.
2023. febr. 19. 20:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!