Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tönkrement a házasságom, ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkrement a házasságom, ki vagyok borulva. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Van egy gyermekünk, de a születése óta nem jó a viszonyunk. (Most lett fél éves). Ő nemrég drogot kezdett használni, ami miatt elküldtem, 3 napot (állítása szerint) az utcán volt, de visszakönyörögte magát. Aztán rá 3 hétre megint megcsinálta, akkor kivett egy apartmant, és azóta ott van. A gyerekünket eddig minden nap látni akarta, hangoztatta hogy változni akar, hogy jobb legyen a kapcsolatunk. Erre két napja elérhetetlen volt, kiderült hogy nem is a panzióban aludt már két napja, most sem ment még haza. A házasságunknak vége, össze vannak készítve a cuccai, ha majd jön érte. De hogy lehet ezt feldolgozni, ha valaki a csavargó életet választja helyettem és a gyermeke helyett? A hozzátartózóim nem értik meg, mennyire fáj ez, mert persze már elengedem, mégis pokoli érzés. Nem mellesleg barátom se igazán van sajnos, mikor összejöttünk mindenkivel megszakítottam a kapcsolatot.
2023. febr. 9. 21:42
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Adj magadnak időt, még ez nagyon friss. A tudat mindenképp elégedettségre ad okot, hogy jól döntöttél. Neked és a kicsinek nincs szükségetek erre. A barátkozás nehéz lesz így, egyedülálló anyaként, babával, de ez egy átmeneti állapot. Rossz után jó jön, és te jó úton jársz.
2023. febr. 9. 21:45
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Kérj segítséget egyházi intézményben! (Főleg a történelmi múltú egyházakra gondolok. Vigyázz a szektákkal, oda ne menj!!!)
2023. febr. 9. 21:52
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Soha ne fogadd vissza bármi is történjen.

A drog miatt az ember sok mindenre képes, arra is, hogy elhagyjon, arra is hogy kiraboljon, vagy neked menjen.

Úgyhogy nagyon jól döntöttél!

Foglalkozz a kicsivel, szüksége van rád és idővel biztos akad normális pasi. Fel a fejjel, ügyes vagy! :)

N

2023. febr. 9. 21:54
 4/10 anonim válasza:
89%
Exem díler vokt. 1 évet ült börtönben azóta csak használja.Az ilyenek nem változnak. 2- ér voltam tőle terhes mert terveztük de semelyiket nem tartottam meg. Ugyan ezt csinálta. Utca,panzió haverok drog csavargás. A vègèn közölte hogy nekem csak a pènz kell pedig én dolgozok 12 oraban ő pedig soha semmit. Csak annyit kértem dolgozzon. Kidobtám.
2023. febr. 9. 21:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A nem függők soha nem értik a függőket.

En ugyan csak cigizem de ha ezért elhagynak akkor elhagynak akkor is ha vért szenvedek a szakitással.

Nem a cigi a fontosabb pedig, de ez függőség.

A drogoknál meg azt sem tidom egyaltalán hogy lehet visszatérni a reálba.

Azok még akkor is függők évekig is, ha nem használják már.

A drog akkora boldogságot euforiát ad hogy azt el se lehet engedni. Ahhoz képest a reál a való élet maga a pokol az unalom a sivárság a vergődés.

Aki egyszer párszor tapasztalta a boldogságot, annak kőkemény megtanulnia úgy élni hogy soha többé nem érezheti, merthát ne drogozzon. Azaz soha nem lehet többé boldog erős szellemes önbizalommal teli oldott aki a föld felett repked.

Ezt is csak azok tudják, akik már tapasztalták mi az.

Én anno csak kipróbáltam és nagyon lightos dolgokat csak, de már ennyitòl a reál élet szerek nélkül nekem egy kingörcs pusztulat. Alig birom felfedezni mi benne a jo egyáltalán.

És CSAK kipróbáltam egy két cuccot mégcsak nem is élek ilyenekkel. De a világ már egy nagy f.s lett és az is maradt, és még ma sem tudom belenyigidni hogy a reálélettol ne várjam azt az euforiát pezsgést lökést adrenalint amit a drog tud nyújani. Engedjem már ezt el.

Ez mind természetes sajnos.

Van egy drogos aki ugy szokott le hogy a hiánytol már hatalmas kínokat élt meg. Állandoan menni az anyag után, de akár ölni is azért annyira kell. Ez akkor szenvedés hogy neki ez ad erőt azt tanulja hogy ne legyenek igényeid a boldogságra semmire, es akkor nincs hiányérzés! Évek ota nem használ szert, de még mindig erősítenie kell magát.

2023. febr. 10. 06:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Én azért nem hinném, hogy ez a pár alkalom függővé tette volna.
2023. febr. 10. 07:25
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
Ja vagy nem a drogok miatt ment el meg lébecol apartmanokban?
2023. febr. 10. 08:31
 8/10 A kérdező kommentje:
De, viszont azokon az alkalmakon kivűl egyátalán nem csinálta, szóval nem gondolnám olyan kemény függőnek, én ahogy látom, hogy ha akarná, mindenféle nehézség nélkül letehetné, mert még az elején van.
2023. febr. 10. 15:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki kimondja a 'csavargó élet' kifejezést attól ér válni. Neked kell tudni miért kábózik, mit tudsz te tenni.
2023. febr. 11. 16:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Drogossal egy percig nem èlnèk. Rengeteg elvàlt ffi van aki gyerekes nőt keres mert nem akarr tobb gyereket, en is pl, tehàt ne aggodj semmin, sportolj legy vidam magabiztos es fog jonni nem drogos pasi is hidd el, mert a tarsadalom nagy resze nem drogozik
2023. febr. 12. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!