Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkrement a házasságom, ki vagyok borulva. Hogyan tovább?
Soha ne fogadd vissza bármi is történjen.
A drog miatt az ember sok mindenre képes, arra is, hogy elhagyjon, arra is hogy kiraboljon, vagy neked menjen.
Úgyhogy nagyon jól döntöttél!
Foglalkozz a kicsivel, szüksége van rád és idővel biztos akad normális pasi. Fel a fejjel, ügyes vagy! :)
N
A nem függők soha nem értik a függőket.
En ugyan csak cigizem de ha ezért elhagynak akkor elhagynak akkor is ha vért szenvedek a szakitással.
Nem a cigi a fontosabb pedig, de ez függőség.
A drogoknál meg azt sem tidom egyaltalán hogy lehet visszatérni a reálba.
Azok még akkor is függők évekig is, ha nem használják már.
A drog akkora boldogságot euforiát ad hogy azt el se lehet engedni. Ahhoz képest a reál a való élet maga a pokol az unalom a sivárság a vergődés.
Aki egyszer párszor tapasztalta a boldogságot, annak kőkemény megtanulnia úgy élni hogy soha többé nem érezheti, merthát ne drogozzon. Azaz soha nem lehet többé boldog erős szellemes önbizalommal teli oldott aki a föld felett repked.
Ezt is csak azok tudják, akik már tapasztalták mi az.
Én anno csak kipróbáltam és nagyon lightos dolgokat csak, de már ennyitòl a reál élet szerek nélkül nekem egy kingörcs pusztulat. Alig birom felfedezni mi benne a jo egyáltalán.
És CSAK kipróbáltam egy két cuccot mégcsak nem is élek ilyenekkel. De a világ már egy nagy f.s lett és az is maradt, és még ma sem tudom belenyigidni hogy a reálélettol ne várjam azt az euforiát pezsgést lökést adrenalint amit a drog tud nyújani. Engedjem már ezt el.
Ez mind természetes sajnos.
Van egy drogos aki ugy szokott le hogy a hiánytol már hatalmas kínokat élt meg. Állandoan menni az anyag után, de akár ölni is azért annyira kell. Ez akkor szenvedés hogy neki ez ad erőt azt tanulja hogy ne legyenek igényeid a boldogságra semmire, es akkor nincs hiányérzés! Évek ota nem használ szert, de még mindig erősítenie kell magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!