Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogják sokan a gyermekre a kapcsolat megromlását?
Szerintem egy ártatlan kis életet nem lehet hibáztatni, pedig mégis sokan rá fogják, hogy jaj már nincs idő a szexre, randira, kettesben való beszélgetésre, stb.
Miért vállalnak olyan "házaspárok" gyereket, akiknek már a gyerek érkezése előtt sem volt stabil a kapcsolatuk?
Van gyereked? Nyilván nincs.
Hiába stabil előtte a kapcsolat ha a gyerek minden addigit felborit.
Mindenki mindenre és mindenkire fogja, ez is csak az elhidegülès egyik gusztustalan oka ( mármint hogy a gyerekre fogják )
Azt meg nem lehet tudni ugyebár, hogy egy kapcsolat meddig fog tartani
3 az ilyeneket egy tulelo tabor egy közös projekt vagy egy sima építkezés meg minden más is szétszedne.
Tenyleg nem a gyerekre kéne fogni hogy egy nehezebb korulmeny miatt már szétesik az egész
Nekem ugyan nincs gyerekem, de sztem totál logikus, hogy mikor egy másik emberről gondoskodsz, és őt helyezed előtérbe, akkor nincs annyi időd meg energiád magaddal és a párkapcsolatoddal foglalkozni. Sőt, a gyerek körüli stressz fel is erősítheti a problémákat, vagy épp olyan nézeteltéréseket ütköztethet ki, ami addig nem is létezett (milyen iskolába írassuk a gyereket, hogyan neveljük, vigyük-e sportolni, hová, milyenre, hogy etessük, mi legyen a rutinja).
Az hogy van egy ismerősöd, akinek történetesen jó a házassága gyerek mellett is, nem jelenti azt, hogy másoknak ez ne okozna problémát....
A többség nincs felkészülve rá. A szüleink generációja se volt, ahogy az övéké sem őelőttük.
Ahogy a házasságra se igazán - hogy dönthetné már el valaki 19-20 évesen is akár, hogy "holtomiglan-holtodiglan"? Lutri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!