Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hány 100% -osan vagy megelèged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány 100% -osan vagy megelègedve a házassággoddal?

Figyelt kérdés

Azért kérdem mert Magyarországon a házasságok nagy része válàsban vegződik.

Akik együtt maradnak azokról nincs infó h kik maradnak együtt csak a gyerek meg a ház miatt.

Ha még ezeket az embereket is levonom és marad valamennyi pár azok közül szeretném tudni hogy az ő házasságban mivel van megelégedve. És mivel nem, vagy miben szeretne többet jobbat?

Olyan nagy homály fedi ezt, közben meg megy a kepmutatàs. Mi a valóság?

2023. jan. 5. 00:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38%

15 éve vagyunk házasok. Élősködik rajtam (semmi pénzért nem menne el dolgozni, de követelőzik), puncit ritkán, de kapok (hát néha pénzért kúrok csajokat), amúgy piszok jó az összhang köztünk. Jól főz, jól bánik a gyerekekkel, közös hullámhosszon vagyunk mindenben, nem befásult, imádja a humorom ahogy én is az övét. Szóval kb 90%.

Nem cserélném le. Amúgy se kellenék más nőnek. 45 éves nagy csöcs és combfix mániás vén kujon vagyok. Max felakasztom magam, ha megunom a dolgot.

2023. jan. 5. 10:15
 12/13 anonim ***** válasza:
A lakhatás miatt marad fenn a házasságok nagy része. A férjem nem tudna hova menni, én már rég elváltam volna, szexhez soha többé nem lesz kedvem vele (6 éve nincs), egyedül nehéz lenne anyagilag. Szerelem soha nem kölcsönös, voltam szerelmes, tudom. Akkor minek váljak el? Gyerekünk van. Másik verzió nekem is a kötél, de a gyerek miatt minden nap lebeszélem magam róla.
2023. jan. 5. 21:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi amolyan kirakat házasság vagyunk. Kívülről mindenki irigykedik ránk, amúgy meg úgy működünk mint egy cég. Ha van néha szex, az gépies, unalmas. Ha van program, az is olyan mintha egy mérnöki tervrajzot követnénk. Már belefáradtam az egészbe, élem az életem mint egy robot. A kötélen már én is gondolkozok, nálunk is a gyerek a visszatartó erő.
2023. jan. 8. 19:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!