Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feszült vagyok/irritál/utálom/nem tudunk kompromisszumot kötni?
a férjed lassan eljut addig, hogy bántalmazóvá váljon.
tkp-en már most is az, verbálisan, lelkileg, érzelmileg bánt, kizsigerel, stresszel stb.
vagy bántja amúgy vmi, és rajtad tölti ki a feszkót, vagy eddig félreismerted, és ez a személyisége alapképlete.
és az a durva, h. visszaél a helyzettel, gondolom 3 kisgyerek mellett most nem tudsz dolgozni, nincs bevételed, csak amit utánuk kapsz, tehát gazdasági függőségben élsz.
hova tudnál menni 3 gyerekkel, el tudnád-e egyedül tartani őket???
azért beszél így veled, mert tudja, megteheti!
Akkor most írok én, mint (ezek szerint) pöts férj.
Nekem is vannak hasonló dolgaim mint a férjednek. Nálunk csak 1 gyerek van, de a feleségemnek ez a "kifogás" mindenre. Pl. amikor elteszi úgy mind a 2 kulcsot, hogy hetekig nincs meg. Persze jön a "holnap megkeresem", "mindjárt megkeresem". stb. Persze szeretem a rendet és az elején még türelmes vagyok, de amikor 2-3 hétig "keresi" na az már feldühít. Vagy másik példa, amikor lejárt kaják vannak a hűtőben. Mivel ő többet van otthon, így igazán kidobhatná ha valami lejárt. De ő még a büdöst sem érzi meg. Attól félek a gyereknek is lejárt kajákat ad, mert meg sem nézi a dátumokat sosem. Persze erre is kértem már nem 1x. A válasz mindig ugyanaz "nincs időm", " nem tarthatok mindent a fejemben" stb.
Tudom le leszek pontozva :)
Milyen kompromisszumot akarsz kötni? Itt nincs ilyen, teljesen más a probléma.
A férjed lenéz és nem szeret. Szokásos: ő dolgozik, ő keres pénzt, te meg szerinte otthon lebzselsz, mert nem lát bele, hogy mit csinálsz. Fizetést nem kapsz érte, tehát nem ér semmit. Tudja, hogy úgy beszélhet veled, mint a kutyával, nem tudsz hova menni, főleg 3 gyerekkel.
Kapsz gyed-et még legalább? Babaváró, csok? Hitelek? Szüleiddel milyen a viszony? Kezdj el gondolkodni, hogy oldódó meg az életed egyedül, mert ebből 1000%, hogy válás lesz. Pont azért ilyen veled, mert szabadulna tőled, de nem dobhat utcára a három gyerekkel, viszont ha magadtól mész el, akkor te vagy a hibás.
Mondd meg neki, hogy válni akarsz. Itt volt eleged. De a gyerekeket a semmiből nem lehet eltartani, neked is dolgozni kell, keresned kell albérletet, vissza kell fizetned a hitelek rád eső részét, stb. Vagyis KÉNYTELEN LESZ kivenni a részét a gyereknevelésből. Választhat, hogy ezt milyen formában szeretné. A: nála maradnak a gyerekek, ez az otthonuk, nem kell kiszakadniuk a megszokott életükből, és a kedves férjed jól keres, legalábbis eddig, ugyebár... Te mész, fizetsz gyerektartást, és hétvégén elviszed őket láthatásra. B: váltott felügyelet, tehát egy hetet/hónapot nálad vannak, egyet nála, és senki nem fizet senkinek.
C variáció, tehát hogy te nyered a három pulyát, dob egy kis alamizsnát, aztán az se érdekli, hogy éltek-e még, miközben ő habzsolja az életet, mintha sose lett volna gyereke, az természetesen nem játszik, és nem is érdemes rajta gondolkodnia.
Aztán megnézheted a reakciót.
Valószínűleg ő pont arra játszik, hogy te egy bőrönd ruhával meg a gyerekekkel lelépsz, ő fizet maximum 50 ezret, innentől minden gondja letudva, és ha akar, megy láthatásra, ha nincs kedve, akkor minden hétvégén csajozik. Te meg ne nyígjál, te hagytad el, oldd meg egyedül.
Kicsit ébreszd már rá, hogy ő csak azért dolgozhat, mert te megoldasz helyette minden mást: háztartás, gyereknevelés. Gyerekei vannak neki is, ugyanúgy felelős értük. Még el is ítéli a bíróság, letöltendőre, ha nem hajlandó őket ellátni, és nem kapnak meg minden létszükségletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!