Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy kapcsolat/házasság csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolat/házasság csak kompromisszumokkal működik?

Figyelt kérdés

Illetve működne hisz valós jelenség sok embernél hogy a balhé elkerülése miatt, enged az asszonynak, férjnek.

Előbb nézegettem használtautó-n motorokat, és bele volt írva hogy Eladó vált a képen látható..... választanom kellett vagy a gép vagy a feleség, ilyenkor miért nem áll a sarkára a másik hogy befogod a szád, két fizetésből élünk, számla ki van fizetve akkor mit fenyegetőzöl?

Párkapcsolatban még hagyján az ilyen viselkedés, mert ott kip*csázom a nőt és mehet vissza az anyjáékhoz, házasságban, gyerek mellett miért egy autóból, mociból kell cirkuszt csinálni, ha egyébként rendezetten él a család?

Menjen a francba az ilyen.

Érdekes módon olyan helyeken van cirkusz ahol mondjuk csak egy autóra futja és itt pl szóba sem jöhet egy erős sportos kocsi, csak egy nyugodt kombi.

Ezekből látok többet.

2018. márc. 17. 18:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk lehet a feleség érzi azt hogy a férje már nem olyan mint 5-10 éve és nem akarja hogy a motorral elessen és nyakát törje... Tudod minden helyzet és szituáció más, azért "mociból kell cirkuszt csinálni, ha egyébként rendezetten él a család? Menjen a francba az ilyen." megjegyzésed arra utal hogy te még a szerelmed kedvéért semmit nem tettél meg...
2018. márc. 17. 18:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Idáig sem mondtam le semmiről, ami másnak nem tetszett, aki megismerkedik velem az elfogad az érdeklődési körrel és ízlésemmel együtt.
2018. márc. 17. 18:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb barátod a tenyered marad... neki meg add meg az esélyt hogy találjon magának normális férfit.
2018. márc. 17. 18:58
 4/11 anonim ***** válasza:
60%

Ez ilyen. Kell viselni a másik nyugjeit. Pl tönkrement a mosogató csaptelep.vegulis 10 éves joga volt 1 hétig nem csináltam meg ment a műsor.

Utána tönkrement a mosogató gép 4 éve cseréltem le 2 nap telt el akkora hisztéria volt hogy nincs mosogató gép 2 napig hogy azt viselni. Ja igen influenzás vagyok lázzal etc és ezért 2 napig nem volt erőm kiszerelni a mosogato gépet elolvasni a szerviz kézikönyvet és megjavítani.

Szóval igen, kell viselni neki azt hogy 2 napot mosogatógép nélkül kellett elnie nekem még azt hogy hallgattam a hisztériát milyen sanyarú körülmények vannak.

2018. márc. 17. 19:08
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Minden kapcsolat komprpmisszumokkal működik, nem csak a házasságok.

Majd ha nagy leszel, majd ha felnőtt férfi leszel akkor belátod.

És ne gondold, hogy csak az egyik fél enged a magáéból. Mindkettő, hiszen ez erről szól.

2018. márc. 17. 19:27
 6/11 A kérdező kommentje:

26 évesen már volt időm belátni, de ennyire szélsőségesen akkor sem kell engedni a másiknak, amiket fent is említettem.

2018. márc. 17. 19:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nézd ha már volt lehetőséged belelátni akkor azt is tudod, hogy külső szemmel nem ismerhetsz minden részletet. Így inkább ne is általánosíts.

Jelen esetben motor vs. feleség. Lehet hogy igazad van és egy követelöző felesége van. De az is lehet, hogy a férfi felelőtlen és már több balesete is volt a motor miatt, a feleség meg esetleg nem bírja már cérnával, rottyon vannak az idegei akárhányszor elmegy motorozni, mert attól fél, hogy mikor hívja fel a rendőrség a halál hírével.. csinál belőle özvegyet, a közös gyerekből meg félárvát...

Fogalmunk sincs mi lehet a háttérben. Nyilván ez most szélsőséges példa volt, de a lényeg, hogy nem tudhatjuk.

Általában nézve pedig naponta szükség van a kompromisszumokra. Különben egyetlen kapcsolat sem működne. Ezek főleg összeköltözés esetén kerülnek előtérbe.

Pl: ő elnézi neked, hogy sose törlöd le a morzsás konyhapultot miután kenyeret vágtál, te meg elnézed neki, hogy örökké ki kell szedni a haját a lefolyóból. Ezek apróságok, de tele van ilyen helyzetekkel egy párkapcsolat.

Ezenfelül meg vannak a nagyobb volumenű dolgok. Valakinek mindig engedni kell. Persze optimális esetben mindenki enged kicsit a magáéból és így jutnak közös döntésre.

2018. márc. 17. 20:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, csak kompromisszumokkal működik.

A lényeg az, hogy mindkét fél részéről legyen kompromisszum, ne csak az egyik oldalról.

Sajnos nagyon sok papucs "férfi" van, ami mindent bevállal.

2018. márc. 18. 09:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Motoros huszoneves a legjobb szervdonor hajra

Tobb embert fogsz megmenteni es egy ozvegyet hatrahagyni

Igaza van felesegednek

2018. márc. 18. 18:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Az egész világ kompromisszumokra alapulva működik, a házasság meg főleg.

Nem is értem, hogy jut el odáig egy pár, ha ez nekik nem derült ki korábban.

2018. márc. 20. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!