Miért házasodnak össze az emberek?
Figyelt kérdés
Különösen azok, akik évek óta együtt vannak.
Kinek és mit akarnak ezzel bizonyítani?
2014. szept. 16. 21:38
1/20 anonim válasza:
Mert együtt akarják leélni az életüket és közösen nevelni a gyerekeiket.
A házasság NEM csak egy papír.
2/20 anonim válasza:
Én nagyon-nagyon sokáig azt mondogattam, hogy nem szeretnék megházasodni, csak mert el akartam kerülni a válást, és ez az egyetlen biztos módja. :) Aztán mikor egymásra találtunk a férjemmel, annyira természetes volt, hogy összeházasodunk, hogy még csak nem is gondolkodtam rajta. Önigazolásnak az is benne volt, hogy az akkor még leendő gyermekünk családba szülessen. Nem a külvilágnak szólt, hanem ez jött belülről.
3/20 A kérdező kommentje:
"Mert együtt akarják leélni az életüket és közösen nevelni a gyerekeiket. "
Ehhez nem szükséges összeházasodni.
2014. szept. 16. 21:45
4/20 A kérdező kommentje:
"Önigazolásnak az is benne volt, hogy az akkor még leendő gyermekünk családba szülessen."
Ezt már jobban megértem, de ezek szerint akik nem házasok, mégis szülei a gyermekeiknek, azok nem is nevezhetők családnak?
2014. szept. 16. 21:47
5/20 anonim válasza:
Nálam a házasság a kapcsolat következő szintje. :) Törvényesen is felvállaljuk, hogy egy pár vagyunk.
6/20 anonim válasza:
Mert nekünk így jó.Nem bizonyítunk senkinek,ez fakad a bensőnkből.Hihetetlen számodra,igaz?!
7/20 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...ha azt érzem, hogy ő életem szerelmes, és én az övé, az nem elég?
2014. szept. 16. 21:51
8/20 A kérdező kommentje:
*életem szerelme
2014. szept. 16. 21:51
10/20 anonim válasza:
"ha azt érzem, hogy ő életem szerelmes, és én az övé, az nem elég?"
Ha ez így lenne, akkor mindenki titkolná a kapcsolatát, hiszen ti ketten tudjátok, hogy egymásié vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!