Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem ezeket a munkákat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem ezeket a munkákat végzi el otthon. Szerinted ez sok, kevés, vagy átlagos?

Figyelt kérdés

(családi ház, 1 baba)

Bent: intézi a szemetet. Szombatonként ebédet főz, ritkán segít kivasalni az ingjeit. Gyerekkel esténként 20 percet játszik, segít fürdeni, elaltatja. Mosogatógépet ő szokta kipakolni.

Egyéb apró munkálatokat elvégez.

Kint: icipici kertet rendben tartja, fűnyírás, sövényvágás, járdát lesöpri.

2022. nov. 9. 22:39
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
73%
Akinek 20 perc elég naponta a gyerekével, az ne merje magát apának hívni:D
2022. nov. 10. 12:17
 32/50 anonim ***** válasza:
76%
Ha elégedett vagy vele, akkor minek írtad ki a kérdést? Gondolom, mert nyilván nem vagy.
2022. nov. 10. 12:24
 33/50 A kérdező kommentje:
Ajj... Tényleg kár volt, már bánom :( leírtam, hogy miért írtam ki, kíváncsi voltam, hogy más családoknál ehhez képest hogy megy ez, és lett is statisztika, de ez a komment szekció... Próbálom a minősítéseket elengedni...
2022. nov. 10. 12:34
 34/50 anonim ***** válasza:
14%
Borzasztó. Szar férj, kritikus emberek.
2022. nov. 10. 12:53
 35/50 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ mennyit dolgozik. Mert ha mondjuk 12 órás műszakban van én meg otthon vagyok evidens hogy én csinálom a házi munka nagyrészét.
2022. nov. 10. 15:58
 36/50 anonim ***** válasza:
0%
#36 olvastad, orvos, tehát nem is fárad el a nap végére. Legalábbis a felesége ettől sokkal jobban elfárad.
2022. nov. 10. 16:43
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Orvos és orvos között bőven van különbség. Nem mindegy, hogy a sürgősségin talpal egész nap, vagy a kényelmes kis magánrendelőben ücsörög, és 5 perc alatt már penderíti is ki a beteget, meg aztán jó ha dél körül elkezdi a rendelést(sajnos sok ilyet tapasztaltam)
2022. nov. 10. 17:09
 38/50 anonim ***** válasza:
0%
#37 nem olvastam végig mindent, de kizártnak tartom hogy ne lenne fárasztó
2022. nov. 10. 17:10
 39/50 anonim ***** válasza:
35%
Fárasztóbb otthon lenni a gyerekkel, mint dolgozni? Majd megtudod ha munka után kell megcsinálnod azt, amire most ott van az egész napod. Főleg ha a férjed csak ennyit vállal be a dolgokból, mint eddig.
2022. nov. 10. 18:44
 40/50 anonim ***** válasza:
11%
Igen ezt mondtam, hogy fárasztó dolgozni. Az vegyen ki több részt a házimunkából aki kevesebbet dolgozik.
2022. nov. 10. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!