Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem ezeket a munkákat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem ezeket a munkákat végzi el otthon. Szerinted ez sok, kevés, vagy átlagos?

Figyelt kérdés

(családi ház, 1 baba)

Bent: intézi a szemetet. Szombatonként ebédet főz, ritkán segít kivasalni az ingjeit. Gyerekkel esténként 20 percet játszik, segít fürdeni, elaltatja. Mosogatógépet ő szokta kipakolni.

Egyéb apró munkálatokat elvégez.

Kint: icipici kertet rendben tartja, fűnyírás, sövényvágás, járdát lesöpri.

2022. nov. 9. 22:39
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
24%

Igen tudjuk te vagy a világ hőse mert ellátsz egyetlen egy csecsemőt. Ilyen még nem volt a vilagtörténelemben, ezt csak a hősök tudjak megtenni. Sőt neha benyomsz egy gombot a mosogépen hat nem is tudom. Hogy fér bele???

Majd akkor gyere vissza kiscsilag ha hárim m gyereked lesz.

2022. nov. 10. 08:26
 22/50 A kérdező kommentje:

Te meg akkor gyere vissza, ha normális hangnemben tudsz kommentelni.

Egy kicsit már elment sértegetésbe a dolog, holott teljesen tárgyilagosan írtam le a mindennapjainkat, panaszkodás nélkül,- "kiscsillag".

2022. nov. 10. 08:30
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
Én veled értek egyet. Elég, meg nem lehet rá kifejezetten panasz, de azért nem az a hajjde sok, amitől a földhöz kéne vernie az embernek a hátsóját. Ez kb az alap. Legalábbis szerintem. Viszont ez annyira változó, hogy kinek mi elég és kinek mik az elvárásai a párjával szemben... Valószínűleg ezt az is befolyásolja, hogy ki milyen közegben mozog. Nálunk a férjem home office dolgozik, rugalmas munkaidőben, így nyilván nekem kicsit más az elképzelésem arról, hogy mennyit és hogyan várok el tőle az itthoni teendők és a gyerekek kezelése tekintetében. Nyilván más lenne a helyzet, ha napi 8-10 vagy akár 12 órákat is távol lenne.
2022. nov. 10. 09:08
 24/50 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem kevés, és én főleg a gyerekkel kapcsolatos dolgokból várnám el, hogy jobban kivegye a részét
2022. nov. 10. 09:35
 25/50 anonim ***** válasza:
16%

Ha babával otthon vagy, neki meg van munkája, akkor ez épp elegendő.

Én pl férfiként főzök minden napra, amit a párom megkíván. Visz ebéde munkába, bevásárolok, mosok, teregetek, takarítok.

5-ös.."hogy alig kap zsebpénzt pl egy kezdő tanár, rengeteget dolgozik és fontos a munkája."

Már megint ki volt kíváncsi a tanárokra?

És a többi dolgozó emberrel mi lesz? Ők nem számítanak a tanárok szemében. Csak magukért állnak ki, a többi dolgozó meg nem számít, csak nekik jó legyen.

személy szerint azt is sokallom, amit így is kap jó néhány tanár, 70%-uk csak bejár kiadni a feladatot és felvenni a fizetést.

2022. nov. 10. 10:46
 26/50 anonim ***** válasza:
0%

"Az én állásfoglalásom az volt, hogy nekem ez elég, szerintem kb.igazságos, már amennyire ezt lehet mérni, vagy összehasonlítani, de azért nem olyan hajjde rengeteg. Ő orvos, elég kemény a munkája bent is, de azért nem hiszem, hogy keményebb, mint az enyém :D"

-Hát, ha sebész, akkor bizony lehet keményebb, a többi orvos tényleg nem csináál semmit, csak kávézik

"Nekem nem lenne pofám otthon ülő anyukaként elvárni hogy a másik a munka mellett még a haztartás felét is ellássa."

-Így van, aki nem dolgozik, azé a házimunka, ez így igazságos.

2022. nov. 10. 10:53
 27/50 anonim ***** válasza:
75%
És akkor a gyereket ki neveli? Tudtommal apuka is megcsinálta, a napi 20 perc lóf*sz
2022. nov. 10. 11:14
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

A házimunka részét átlagosnak vagy kicsit kevésnek mondanám.

A gyerekkel való foglalkozás viszont elég kevés.

2022. nov. 10. 11:22
 29/50 anonim ***** válasza:
10%
És ennek a kérdésnek így mi értelme volt azt leszámítva, hogy pár mondat alapján és látatlanban szétszedte itt néhány nő a férjedet?
2022. nov. 10. 12:10
 30/50 anonim ***** válasza:
19%
#28, minek ennyire feltuningolni magad? Pár mondat alapján szétszeditek a faszit, fingotok sincs milyen apa. Ettől még lehet szar nyilván, de vicc, hogy itt az erkölcscsősz liga már ítéletet is mondott felette.
2022. nov. 10. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!