Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem ezeket a munkákat végzi el otthon. Szerinted ez sok, kevés, vagy átlagos?
(családi ház, 1 baba)
Bent: intézi a szemetet. Szombatonként ebédet főz, ritkán segít kivasalni az ingjeit. Gyerekkel esténként 20 percet játszik, segít fürdeni, elaltatja. Mosogatógépet ő szokta kipakolni.
Egyéb apró munkálatokat elvégez.
Kint: icipici kertet rendben tartja, fűnyírás, sövényvágás, járdát lesöpri.
Igen tudjuk te vagy a világ hőse mert ellátsz egyetlen egy csecsemőt. Ilyen még nem volt a vilagtörténelemben, ezt csak a hősök tudjak megtenni. Sőt neha benyomsz egy gombot a mosogépen hat nem is tudom. Hogy fér bele???
Majd akkor gyere vissza kiscsilag ha hárim m gyereked lesz.
Te meg akkor gyere vissza, ha normális hangnemben tudsz kommentelni.
Egy kicsit már elment sértegetésbe a dolog, holott teljesen tárgyilagosan írtam le a mindennapjainkat, panaszkodás nélkül,- "kiscsillag".
Ha babával otthon vagy, neki meg van munkája, akkor ez épp elegendő.
Én pl férfiként főzök minden napra, amit a párom megkíván. Visz ebéde munkába, bevásárolok, mosok, teregetek, takarítok.
5-ös.."hogy alig kap zsebpénzt pl egy kezdő tanár, rengeteget dolgozik és fontos a munkája."
Már megint ki volt kíváncsi a tanárokra?
És a többi dolgozó emberrel mi lesz? Ők nem számítanak a tanárok szemében. Csak magukért állnak ki, a többi dolgozó meg nem számít, csak nekik jó legyen.
személy szerint azt is sokallom, amit így is kap jó néhány tanár, 70%-uk csak bejár kiadni a feladatot és felvenni a fizetést.
"Az én állásfoglalásom az volt, hogy nekem ez elég, szerintem kb.igazságos, már amennyire ezt lehet mérni, vagy összehasonlítani, de azért nem olyan hajjde rengeteg. Ő orvos, elég kemény a munkája bent is, de azért nem hiszem, hogy keményebb, mint az enyém :D"
-Hát, ha sebész, akkor bizony lehet keményebb, a többi orvos tényleg nem csináál semmit, csak kávézik
"Nekem nem lenne pofám otthon ülő anyukaként elvárni hogy a másik a munka mellett még a haztartás felét is ellássa."
-Így van, aki nem dolgozik, azé a házimunka, ez így igazságos.
A házimunka részét átlagosnak vagy kicsit kevésnek mondanám.
A gyerekkel való foglalkozás viszont elég kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!