Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házastársatok a tökéletes partner? Testileg és lelkileg.
61. Iszonyat bunkó paraszt vagy, én kérek elnézést a női nemtől helyetted! Az elmebaj nálad kezdődik, de mindig a bolondok azok akik magukat olyan tökéletesnek gondolják!
HOL vannak lenyomva a NŐK te szerencsétlen? Én már csak röhögök rajtad. Engem akarsz lejáratni, amikor az élet ezer területén megálltam és megállom a helyen? Kicsi semleges nemű! Zümmögsz itt körülöttem, nem képzeld magad sasnak. Ott van a menstruáló barátod aki a világmegváltó harcodban zászlóhordozód, vigasztalódj mellette.
Meg hívjatok villanyszerelőt ha kiég a villanykörte, mert az ciki lenne neki kicserélni. Az igazi nőket meg ne keverd már bele az elmebajodba, mert ez már nekem is kínos kezd lenni!
Ha már enyyire rám akarod húzni a bunkó, erőre építő férfi képét, akkor írd már le hogy milyen tudományos folyóiratba jelennek meg cikkeid, vagy mutass már be akármilyen innovációdat. Vagy figyelj, nekem aztán milyen milyen területet célzol meg! Én még ezek után is felviszek egy beépíthető sütőt, amit be is tudok kötni egy háromfázisú belső hálózatra. Vagy programozzak? Nagyon rossz emberbe álltál bele. Vagy menjünk jogi területre? :)
Nagyon sok értelmes és erős nőt ismerek, te messziről elkerülöd ezt a csoportot. Azért ha rád találna az értelem, van még esélyed felzárkózni. Én bízom benned, sőt szurkolok is! Rendes ember vagyok, láthatod!
Senki sem tökéletes. Belőlem pl hiányzik az összes hiba... D
Viccet félretéve, nekem minden tekintetben ő az ideális partner, és miután 23 éve imádjuk egymást, ennek az istennek az idejében aligha lesz ez másképp.
#68 félre kell dugni.....
....az előítéleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!