Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házastársatok a tökéletes partner? Testileg és lelkileg.
34. Köszi, de másfél mondatod után nem is olvastalak tovább, mert nem érdekel a mondanivalód. Baj? Az meg aztán pláne nem izgat, hogy te a magad alá képzelt magas lóról hogyan akarsz fikázni. :D
Írhatnék ide dolgokat, de minek?!
Élj a kis buborék világodban, azzal meg hogy energiákat akarsz elszívni passzív módon, csak azt éred el vele, hogy a sajátjaidnak mondasz búcsút. Mire bepötyögted ezt a gyűlölettől fűtött, az egód által odaokádott valamit, máris önmagadnak rúgtál öngól. Én nem olvastam el, tőlem nem lopsz semmit. Bár, te nagyon okos vagy, te mindent tudsz! :D Ezt meg nem? :D
Mennyire lehet intelligens valaki, aki úgy mond véleményt, hogy el sem olvassa, amit a másik fél ír....
Annyira nem érdekel, hogy mit írok, hogy azért csak válaszolgatsz rá, szóval akkor a passzív - agresszív taktikám mégiscsak célba ért, hiszen itt litániázol nekem.
37,38
nektek komoly lelki bajotok lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!