Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házastársatok a tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házastársatok a tökéletes partner? Testileg és lelkileg.

Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 15:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 Sághegyi Péter ***** válasza:
75%
Tökéletes nincs - a felé csak haladni lehet. Tudomásul kell venni, hogy a másik egy önálló személyiség és ne is akarjuk a mi képünkre formálni. Abból keletkeznek a bajok ha ezt megpróbáljuk. Tolerancia - minden vonatkozásban - már ameddig nem lesz áthidalhatatlan ezzel együtt sem az akadály. A legtöbb baj okozója, hogy megpróbálják a párjukat kisajátítani és/vagy megváltoztatni a saját képükre. Ez a fentiek miatt nem megy.
2022. nov. 6. 10:19
 32/69 anonim ***** válasza:
59%
Ő a tökéletes, ő az igazi. Meg se érdemelném, hogy velem legyen. Nem értem mit látott meg bennem, hogy feleségül vett. Most nem azért, de szerintem az én férjem minden nőnek az álma
2022. nov. 6. 10:27
 33/69 anonim ***** válasza:
13%
32. Várj mindjárt visszajövök. Kimentem hányni!
2022. nov. 6. 11:18
 34/69 anonim ***** válasza:
58%
Jajj 30as,a lelkedbe tapostam? Köszönöm az aggodalmad, már megtaláltam a kicsit sem drogos, lúzer páromat már több éve, aki szintén több diplomával és jó munkával rendelkezik, pont mint én. Szerencsére neki nincsenek ilyen múltszázadi baromságai, és szerinte a feminizmus nem szitokszó (ő ugyanis tisztában van a jelentésével). Bocsika, nálunk nincsenek ilyen női -férfi kötelességek, meg feladatok, hanem mindenki azt csinálja, amit szeretne, és amibe komfortos. Veled ellentétben, aki tele van frusztrációval, nekünk kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. De ezek szerint a te hatalmas macsós, férfias energiád ellenére sem vagy képes otthagyni az asszonyt,inkább szenvedsz egy szar kapcsolatban, ahol taszít a feleséged 😀 hát... Szerencse akkor ezek szerint, hogy én a feminista baromságaimnak megfelelően kerestem kapcsolatot. De ezek szerint te is örülhetsz, ha véleményed szerint még mindig több a,, normális "nő, hiszen akkor még van esélyed ilyet találni, nem? Ja,hogy te kis nyuszkó vagy, és inkább maradsz a feleséged mellett, akitől undorodsz.... 😀 De irigyellek...
2022. nov. 6. 11:21
 35/69 anonim ***** válasza:
42%

34. Köszi, de másfél mondatod után nem is olvastalak tovább, mert nem érdekel a mondanivalód. Baj? Az meg aztán pláne nem izgat, hogy te a magad alá képzelt magas lóról hogyan akarsz fikázni. :D

Írhatnék ide dolgokat, de minek?!

Élj a kis buborék világodban, azzal meg hogy energiákat akarsz elszívni passzív módon, csak azt éred el vele, hogy a sajátjaidnak mondasz búcsút. Mire bepötyögted ezt a gyűlölettől fűtött, az egód által odaokádott valamit, máris önmagadnak rúgtál öngól. Én nem olvastam el, tőlem nem lopsz semmit. Bár, te nagyon okos vagy, te mindent tudsz! :D Ezt meg nem? :D

2022. nov. 6. 11:32
 36/69 anonim ***** válasza:
66%

Mennyire lehet intelligens valaki, aki úgy mond véleményt, hogy el sem olvassa, amit a másik fél ír....

Annyira nem érdekel, hogy mit írok, hogy azért csak válaszolgatsz rá, szóval akkor a passzív - agresszív taktikám mégiscsak célba ért, hiszen itt litániázol nekem.

2022. nov. 6. 11:48
 37/69 anonim ***** válasza:
84%
Másrészt, honnan veszed, hogy,, gyűlölettől fűtött, az egód által odaokádott valamit" írtam, ha el sem olvastad? 😀 Jajjajj és te felnőtt ember vagy....
2022. nov. 6. 11:49
 38/69 anonim ***** válasza:
34%
Látom sérti az egód. Erről beszéltem! Miért pazarlod az energiáidat? Most én szívom a tiédet! :) Nem érzed? Ilyen ki ha én nem szintű csörték meg tulajdonképpen felesleges f*sz méregetések, szerinted a te véleményed bármit is változtat mondjuk rajtam? Szeretnéd, vagyis az egód szeretné. Van egy rossz hírem! Csak a saját kis energiáidat használod fel gyűlölködésre, én meg maradok pontosan ugyanolyan ember, mint az elején. azért köszi az ingyen energiád! :)
2022. nov. 6. 11:55
 39/69 anonim ***** válasza:
35%

37,38

nektek komoly lelki bajotok lehet

2022. nov. 6. 11:58
 40/69 anonim ***** válasza:
4%
Most nézd meg mennyit rontottál a saját százalékodon! :D
2022. nov. 6. 14:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!