Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házastársatok a tökéletes partner? Testileg és lelkileg.
21. Hagyd csak, ez a gyk. Itt csak és kizárólag az ér pontot, mai pozitív. Olyan válaszok amik 100%-ban fedik a kérdést, csak hát van benne negatív előjel, azt lepontozzák. Vagy ha a válasz jó, de az ő véleményükkel ellentétes. Pont ezért mondtam hogy ez a százalékos dolog egy ultra baromság. Mitől értékesebb valaki a másiknál? Ha már ennyire a PC vonalat nyomják orrba-szájba. Fel is lehetne jelenteni őket negatív megkülönböztetés miatt, vagy azért, hogy ezzel kirekesztő szándékoknak helyet adnak! A vicc az egészben az, hogy ez nem vicc. Egy 90%-os lepontozási értéke jóval magasabb! Mire fel? Így különböztetik meg az embereket? Milyen alapon? Vagy ha valakivel sok negatív élmény történt, és azt megossza a válaszokban az miért alsóbbrendű ember? A gyk is elgondolkozhatna ezen. Ennyi erővel a népszavazáson miért nem ér egy diplomás ember szavazata 3X annyit, mint egy 8 általánost végzett embernek?
Na, játszunk már el itt is a demokrácia gondolatával, nem csak a nagy szöveg kell, meg a büntizés az adminok részéről! Ezekkel a százalékos dolgokkal bőven vissza lehet élni, ugyanis 4-5 ember pillanatok alatt rommá le tud húzni bárkit, akinek innentől kevesebbet ér a le és a felszavazása! Hozzá teszem, az ég világon semmi értelme ezeknek a pontozásoknak, arra jó hogy megkülönböztessen embereket, ezzel hátrányos helyzetbe hozza őket.
#21 Mert sok ember nem a válasz hasznosságát nézi, hanem, hogy nekik tetszik-e a válasz, az ő világnézetükbe beleillik-e.
Megkérdezheted, hogy mi a kedvenc színed? Valaki leírja, hogy a zöld. Erre valaki az X-re nyom, csak mert a zöld egy neki nem tetsző szín. A kérdés adott, a válasz konkrét, megtudhatjuk egy ember véleményét. De valaki csak azért se hasznosság alapon ítéli meg, mert örömet okoz neki lepontozni az éppen adott módon. Sajnos ez van itt.
Én azt vezetném be, hogy egy lepontozással egy napig se le, se fel ne tudjon pontozgatni. Mellette a lepontozással 0.5%-ot lead a saját értékéből is. Mert ugye a rosszindulatú lepontozások nincsenek szankcionálva. Rengeteg magas %-ú ember él a tömeges lepontozással. Az a baj, hogy ez az ostoba pontozósdi is csak hamis önképet ad az embereknek. Ha már elfogadás, akkor azt is illik elfogadni, ha valakinek éles a nyelve vagy ha éppen nem csupa rózsaszín elefántokból áll a véleménye. Tehát akkor elmondható hogy a gyk-n vannak szuper értékes emberek, és szuper értéktelenek. A hatszögletű sárga csillagot esetleg mikor vezeti be a gyk? Nem vicc, mi az hogy egy válasz hasznos? Ez a fórum nem egy egzakt tudományos értekezés, itt emberek mondják el a SAJÁT véleményüket! Egyébként érdemes lenne jogilag megvizsgálni a kérdést, hogy a pontozás mennyire járul hozzá a kirekesztéshez és a megbélyegzéshez. Vannak helyek ahol abszolút mérni lehet a teljesítményt, de az hogy valakit a véleménye miatt perifériára helyezzenek, az a mai PC világban elfogadott lenne?
Pl. hogy ha valakinek a zöld a kedvenc színe, azt miért lehet lepontozni, és ezért az oldal miért ad teret az ilyen jellegű megnyilvánulásoknak? Persze, tiltsák ki a szélsőségeket, az emberi méltóságot sértő kommentelőket, de könyörgöm, ártatlan szubjektív vélemények 99%-a lepontozható. Hasznosság? Ugyan már!
Testileg 10/5. Arcra nagyon szép tud lenni, főleg ha kisminkeli magát. Elegánsan felöltözve is csinos. De sajnos alkatilag sosem ilyrn nők jöttek be. Viszonylag magas és nem kövér de van rajta felesleg. Nagy a melle, a feneke nem eléggé formás. A hajszíne is más. Ezzel szemben az alacsony, szőke, sovány nők jönnek be többnyire. Kisebb vagy átlagos cicikkel és nem kell hogy nagy, de formás fenékkel.
Lelkileg is talán 10/5, de néha 10/3. Az elején persze mikor szerelmes voltam, akkor őt láttam a legszebbnek, meg oda voltam a lelkéért. Manapság viszont teljes ellentéteti vagyunk egymásnak. Ha én azt mondom jobbra, akkor ő balra indul. De ez csak egy "hülye" példa. Ez nagyon tud idegesíteni. Nő létére ridegebb, nem empatikus, kevésbé gondoskodó és ez nekem kiábrándító. Én egy melegszívű nőt képzeltem el.
Sajnos ezt érdemlem én is. Az első kapcsolatom is évek után végződött. Szóval bennem a hiba, de mégegyszer már nem akarnám ezt a szerelem dolgot elkezdeni. Meg ismerkedni stb.
29. A feminista gondolkodásoddal mérgezd a saját környezeted. Ha én férfi létemre nem sértődöm meg azon, hogy léteznek férfi energiák, férfi kötelességek, akkor már boccs, de legyenek már női dolgok is. Ha neked nehezedre esik ezeket tudomásul venni semmi probléma, de az igét olyanoknak hintsd el, akik vevők ezekre a baromságokra. Növessz farkat.
Ha én beleteszem a saját energiáimat, odateszem a felét a dolgoknak, jó lenne ha az ilyen madár feminista férfi gyűlölő szövegekkel nem próbálnád mosni az agyakat. Egyébként még mindig több értelmes és rendes NŐ van, aki tudja miről beszélek, mint a hozzád hasonló nyugati szintre süllyedt agyhalott. Már boccs ha erősen fogalmaztam, de ez így volt érthető. Ha meg nem teszik a rendszer, keress magadnak igazi férfit vagy igazi nőt, nem lúzerekkel, drogosokkal, céltalanul lézengőkkel kell összejönni. Bár ezekben az esetekben igazat adok, mert ők aztán egy millimétert sem tesznek hozzá az otthon melegéhez! Én olyan FÉRFIAKRÓL beszélek, akik ugyancsak a hátukon viszik a családot, de őnagyságának ez is kevés. Tanuljál már meg szöveget érteni, ne a saját kis démonjaid vetítsd ki mindenkire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!