Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házastársatok a tökéletes partner? Testileg és lelkileg.
50. Attól hogy te valakinek hiszed magad, személyeskedsz, provokálsz, még egy ŰBER nagy NULLA vagy. Igazából tökéletesen képviseled azt, amitől zuhanórepülésben van az emberiség! Azon sem lepődök meg, hogy az óriási egódtól nem látod magad. Nyugi, én biztosan nagyobb eséllyel veszem az akadályokat mint te meg a szipi-szuper párod. Figyu, ha boltban jársz, tampont vigyél neki.
A primitív gondolkodás, azaz megbélyegezni valakit a "primitív" gondolkodással is a fajtádra jellemző, de az van, hogy csak törpe kisebbséget képviseltek. Olyanok vagytok mint a rikácsoló majmok a dzsungelben. Azt hiszitek hogy ti vagytok az urak, de rajtatok kívül még ezer meg ezer más élőlény él boldogan ugyanott. Most is emlékeztetlek, hogy meg vannak azok a fórumok, ahol a hozzád hasonlók gyülekeznek, ott kell azt a magasztos eszmét hirdetni. Bocsi, de a normális nők sem kérnek abból az agysorvasztó ideológiából, ami a híveiket übermensch-nek emeli fel. Azt hiszem a történelemben már volt ilyen.
Ha meg neked a menstruáló pasik jönnek be, nekem nincs kifogásom ellene, de ne akard már ezt követendő példának beállítani. Elég rombolást végzett már így is az ideológiád, bár ez globálisan támogatott nem is véletlenül, de ebbe ne menjünk bele mert ez egy másik poszt témája lenne.
Milyen butaság már az 50kg-s sütőkkel példálózni. Megnézném hány lakásban cipeli fel X emeletre mondjuk 2-3 nő a sütőt. Lehet 1 férfi nem bírja el, de 2-3 simán.
Inkább hoztad volna fel példának, hogy a nők igenis jó vezetők. De pont ilyen "izom" témát??? Hány bányász nő van? Naugye...ettől még nem lesz minden férfi bányász, de mégis több kerül ki belőlük, mint a nők közül. Lehet azt mondani, persze mert a férfiak buták. De akkor ez mi ha nem beskatulyázás? Pl. ennyivel a sportban miért vannak külön férfi és női sportok? Megsúgom, azért hogy a nőknek is legyen esélyük érvényesülni ;) nem a férfiak miatt. Ezt is a nőkért találtál ki, nem ellenük
De amúgy mi ez az állandó fizikai erőfölénnyel való visszaélés? Nem is abból indult a vita, hogy a férfiak vagy a nők erősebbek-e. A feminizmusnak sem az a lényege, hogy egyformák akarnak lenni a ffiakkal, meg azt állítják, hogy fizikailag ugyanolyan erősek ha az átlagot nézzük. Mi ez a butaság? Már a sütős példán is sírtam, de te még a bányászással ezt is megfejelted. A következő a kötelező katonaság lesz? Mert elárulom drága csillagom, hogy ma Magyarországon neked, férfiként sincsen kötelező katonaság. Ahogy tudtommal nem bányász a férfiak nagy %-a sem.
Abból indult ki az egész konfliktus, hogy néhányan még mindig fújják az ezer éves baromságokat, hogy milyennek kellene lennie egy nőnek meg egy férfinak, viszont már réges régen vannak kutatások, melyekből kiderül, hogy a társadalom és a szocializáció,, dönti el", hogy mi a kívánatos viselkedés a két nem esetében, és erre trenírozza őket. Attól, hogy p*nci van a lábaim között még nem leszek automatikusan gondoskodó, kis kedveske, visszahúzódó, háttérország meg a többi baromság. Ahogy nem a p*ncim fogja a fakanalat vagy a seprűt sem. És ameddig én is keményen megdolgoztam a 2 diplomámért, és én is 8 órát dolgozok, addig igenis osszuk meg a munkát! Ne pedig a herét vakarásszák a ffiaak, hogy jajj ők kicserélik a villanykörtét, na az a férfias munka. Elárulom, nálunk évek alatt nem ég ki egy izzó sem, illetve nem lakunk kertes házban sem, ahol minden nap füvet kelljen vágni, amit elárulok anyám ugyanúgy vágta, amikor kellett. A földet meg már 8 éves gyerekként én is fel tudtam kapálni. Akkor miről is beszélünk?
Miért hülyeség a fizikai erőt említeni? Egy férfi könnyedén megteszi azt, amibe egy nő beleszakad. Ki mondta hogy én a férfiakat a nők fölé helyezem? Itt nem én, hanem te vagy begőzölve! A férfi és a nő kiegészíti egymást! Egyik sem több vagy jobb, a két nem együtt alkot egy teljes egészet. Van amiben én mint férfi sokkal jobb vagyok mint a párom, és van amiben ő sokkal jobb mint én. Érdekes, én sosem küzdöttem a férfiak jogaiért, meg hogy a nők alacsonyabb rendűek.
Te már 10 kommenten keresztül fikázod a férfiakat, meg hogy egy férfi semmivel sem jobb vagy több, sőt ez valami középkori elmélet. Nem az, csak nálatok, vér feministáknál, akik valamiféle üldözési mániában szenvednek. Keresd fel azokat a férfiakat akik verik és elnyomják a nőket, játsszál moszadosat(izraeli titkosszolgálat), jaaajjjj bocs, ezzel is megsértettelek, hiszen a nők mindent is tudnak. Szóval derítsd fel az ellenségeid és számoltasd el őket. Ne akarj már a NŐK nevében beszélni, mert az értelmes nők nagyon is tudják hogy mik azok a férfias jellegek és tulajdonságok, amik szükségesek. Persze kinek mi! Van akinek az erő, van akinek a pénz, van akinek a sárm, az intellektualitás, a hatalom stb.
A nők egyáltalán nem mindenhol jó vezetők, egy csomó olyan terület van, ami nem az ő pályájuk. Egy férfi és egy nő másként gondolkozik, de vannak területek ahová a nők sokkal jobban teljesítenek. Átlagban. Nem minden nő, és nem minden férfi egyforma.
Nem nekem van középkori gondolkodásom hanem neked, aki leragadt abban a fázisban, hogy a nőket a férjük veri meg erőszakolja, meg dolgoztatja.
Régen sem volt ez általános, én ellenben a többséggel, gyerek és fiatal koromban imádtam öregekkel beszélni. A párkeresés volt jóval korlátoltabb nekik, de ezzel párhuzamosan sokkal jobban ismerték egymást a családok is. Közös volt a munka meg a teher, de elhiheted hogy jobban is becsülték egymást! Hát persze, akkor is voltak hitvány emberek, de ma nincsenek? Ma van csak bőség belőlük, nincs már hagyomány, nincs már erkölcs, nincsenek már korlátok.
Nyugodtan elengedheted ezt a vér feminizmust, de megértem a problémádat. Ha hoztad valahonnan, vagy valamiért belég égett személyes tapasztalatból azt megértem. Viszont akkor is a te démonod, nem kell általánosítani. H*lyének meg ne nézd már a másikat látatlanba, mert ez meg a buta gőgös emberek szokása, te meg nem vagy az, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!