Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráakarok ijeszteni;milyen papírt dugják az orra alá, hogy válni akarok?
Figyelt kérdés
Elegem van a férjem viselkedéséből. Hátha segít, hogy komolyabban vegye a dolgokat. Egy példa. Olyan mintha keresné az alkalmat,hogy ne kelljen a gyerekünkel vagy velem és a gyerekünkel lennie. Tegnap meg sem kérdezte hogyan vagyunk. Pedig egész nap nem látott. Este mikor hazajöttünk csak közölte, hogy elmegy valahová. Azóta se jött haza. Ha nem érdekli a válás vagy közömbös akkor tényleg elhagyom. Egyelőre csak változást szeretnék, de már nincs más ötletem.2022. okt. 31. 03:57
42/44 anonim válasza:
Igen, akinek a férje bejelenti hogy válni szeretne, és ezt nem elfogadja csendben, tiszteletben tartva ezzel a másikat, hanem összeesik meg Veres balesetet szenved véletlen, az egy utolsó érzelmi zsaroló nyomorult🤮
43/44 anonim válasza:
42
Per pillanat én nekem meg a te kijelentésedtől kell hánynom. A nyomorult az pont te vagy. na megyek is hányni, mert nagyon undorító amit ide köptél...
44/44 Válási mediáció válasza:
Ráijesztés helyett érdemes lenne beszélni a problémákról közösen. Ha ez nem megy, akár egy szakember (mediátor, párterapeuta) segítségével.
Lehet, hogy ő nincs is tisztában azzal, hogy neked ez nem tetszik vagy így fejezi ki a nemtetszését mással kapcsolatban, ahelyett hogy kifejtené, hogy a kapcsolatotokban mivel nem ért egyet. Ezeket az eseteket jól tudja orvosolni egy mediációs beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!