Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ráakarok ijeszteni;milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráakarok ijeszteni;milyen papírt dugják az orra alá, hogy válni akarok?

Figyelt kérdés
Elegem van a férjem viselkedéséből. Hátha segít, hogy komolyabban vegye a dolgokat. Egy példa. Olyan mintha keresné az alkalmat,hogy ne kelljen a gyerekünkel vagy velem és a gyerekünkel lennie. Tegnap meg sem kérdezte hogyan vagyunk. Pedig egész nap nem látott. Este mikor hazajöttünk csak közölte, hogy elmegy valahová. Azóta se jött haza. Ha nem érdekli a válás vagy közömbös akkor tényleg elhagyom. Egyelőre csak változást szeretnék, de már nincs más ötletem.

2022. okt. 31. 03:57
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
78%
Tehát miért nem válsz el ?
2022. nov. 1. 17:57
 32/44 A kérdező kommentje:

Azért ez nem ok a válásra. Nem híztunk el. A szexel nincs gondunk,megvan az a féle intimitás köztünk. Érzem, hogy szeret minket. Nem ez a bajom. A testvére mondta,hogy aludjon ott,nem nagy dolog ez nálunk már mondtam. Ők is nálunk aludtak az esküvőnk után ugyanis fél 8kor hazakellett menni. Házibuliztunk . Bizony nem volt klasszikus nászéjszakánk. Reggelünk volt. :D

Köszönöm a normális válaszokat. A többieket meg sajnálom,biztos szar nektek nagyon valami...

2022. nov. 2. 08:30
 33/44 anonim ***** válasza:
54%
Úgy ertem ha válási papírral akarsz raijeszteni, miért nem válsz el inkább? Kinek kell ez?
2022. nov. 2. 08:38
 34/44 anonim ***** válasza:
86%

Köszönöm a normális válaszokat. A többieket meg sajnálom,biztos szar nektek nagyon valami...

Ha neked így kiváló, boldog a házasságod, akkor miért tetted fel a kérdést? A férjed pont tojik rátok, éli világát. bizony mi nem így élünk, szarnak éppen nem mondanám... de ugye kinek mi.

2022. nov. 2. 08:52
 35/44 A kérdező kommentje:
Sok mindenre rájöttem közben. Mint már írtam letettem a tervemről elég hamar. Egyesek mégis még itt tartanak. Hirtelen szomorúságomba jó ötletnek tűnt. Beláttam,hogy hülyeség és megbeszéltük amúgy. Új helyzet ez nekünk. Kicsi még a kislányunk.
2022. nov. 2. 09:06
 36/44 anonim ***** válasza:
77%
Játszmázás helyett ülj le vele, és ha nem megy, akkor válj el.
2022. nov. 4. 17:19
 37/44 anonim ***** válasza:
79%

A férjed nagy ívben sz... rátok, de ha neked ez így jó, egs.

"Új helyzet". Hagyjuk már, mindenkinek új, értelmes férfi mégsem lép le a családja mellől. De áltasd csak magad :D

2022. nov. 4. 17:20
 38/44 anonim ***** válasza:
72%

Itt van egy hasonló kérdés. A kérdező ugyanígy viselkedik, még a végén a válaszadókat osztogassa....

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2022. nov. 4. 18:14
 39/44 anonim ***** válasza:
70%
Én férjem is rám akart ijeszteni, ő csak annyit mondott válni akar. Jó kis véres balesetet szenvedtem utána, mert kikészültem az egésztől és össze estem. Utána még ő nyalta a fenekemet meg hogy soha nem válna el ennyi miatt. Szóval nem biztos, hogy jó megoldás ez
2022. nov. 6. 10:53
 40/44 anonim ***** válasza:
70%
39: szuper érzelmi zsaroló vagy, gratulálok
2022. nov. 6. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!