Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráakarok ijeszteni;milyen papírt dugják az orra alá, hogy válni akarok?
Figyelt kérdés
Elegem van a férjem viselkedéséből. Hátha segít, hogy komolyabban vegye a dolgokat. Egy példa. Olyan mintha keresné az alkalmat,hogy ne kelljen a gyerekünkel vagy velem és a gyerekünkel lennie. Tegnap meg sem kérdezte hogyan vagyunk. Pedig egész nap nem látott. Este mikor hazajöttünk csak közölte, hogy elmegy valahová. Azóta se jött haza. Ha nem érdekli a válás vagy közömbös akkor tényleg elhagyom. Egyelőre csak változást szeretnék, de már nincs más ötletem.2022. okt. 31. 03:57
11/44 anonim válasza:
"Előbb írt, hogy hogy vagyunk"
Miért nem megy haza inkább?
Nem értem. Tesója összeköltözött a barátnőjével, de a férjed odamegy xboxozni. Reggel ír, de haza már nem megy.
Valami sántít nekem.
12/44 anonim válasza:
Olyan szinten vagy mint egy óvodás.. rá akarsz ijeszteni 😂 Nem lenne nagy veszteség elválni egy olyan embertől mint te, aki felnőttként kommunikálni sem tud
13/44 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit kell bunkózni. A kérdésem nem az volt,hogy van e szeretője vagy hogy jobban e jár nélkülem. Hiába beszélek vele mindig azt mondja,hogy nincs semmi baj. Szeret minket. A tesójáék is aludtak amúgy már itt. Sőt haverok is. Mióta megvan a kislányunk már nem. Nem nagy dolog vagy rendkívüli ez nálunk.
2022. okt. 31. 09:12
14/44 anonim válasza:
Jó, de már felkelt, mivel írt is neked.
Akkor miért nem megy haza?
Én ezt sehogysem értem.
15/44 anonim válasza:
13
Senki nem "bunkózik" leirtuk az igazságot! Szetetője van! Slussz!
Te meg k*rva hülye vwgy, hogy nem látod! Ez is egy.igazság!
16/44 A kérdező kommentje:
Azt én sem értem,hogy miért nem jön haza. Megfogom kérdezni kedves válaszoló és le is írom szívesen.
2022. okt. 31. 09:34
17/44 anonim válasza:
Azok a komoly családok te jóságos Isten! A nők ilyen ultra gáz hapsiknak szülnek gyereket. B+, én ezekhez képest egy isten vagyok, és ezt nem nagyképűségből mondom. Ráadásul az ilyen felelősség érzet nélküli, függő, komolytalan pasiknak jut rendszeresen szex is. Én azt mondom, hogy te mint nő, ugyanilyen komolytalan szerzet vagy, ugyanis egy komoly nő az életbe sem állt volna le egy ilyen hapsival.
18/44 anonim válasza:
"Ráakarok ijeszteni;milyen papírt dugják az orra alá, hogy válni akarok?"
Azt tudod, hogy ilyet egyszer be tudsz játszani, de ennyi. Kiderül, hogy hazugság volt, ugyanúgy folytatja ezt a viselkedést... Vagy majd úgy gondolod, hogy mindig rá ijesztesz ezzel? Látja majd, hogy csak a szád jár, nem akarsz válni. Nem tudsz mást megváltoztatni...
19/44 anonim válasza:
Felesleges játszmázni. Ha válni akarsz, akkor tedd meg. Ha ráijesztesz ezzel - ami mellesleg szerintem nem sikerülne - még ő lesz megsértődve, elhiheted. Nehogy aztán te maradj hoppon, amikor majd a férjed tényleg egy igazi válókeresetet dug majd az orrod alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!