Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráakarok ijeszteni;milyen papírt dugják az orra alá, hogy válni akarok?
Figyelt kérdés
Elegem van a férjem viselkedéséből. Hátha segít, hogy komolyabban vegye a dolgokat. Egy példa. Olyan mintha keresné az alkalmat,hogy ne kelljen a gyerekünkel vagy velem és a gyerekünkel lennie. Tegnap meg sem kérdezte hogyan vagyunk. Pedig egész nap nem látott. Este mikor hazajöttünk csak közölte, hogy elmegy valahová. Azóta se jött haza. Ha nem érdekli a válás vagy közömbös akkor tényleg elhagyom. Egyelőre csak változást szeretnék, de már nincs más ötletem.2022. okt. 31. 03:57
21/44 A kérdező kommentje:
17,18,19 igazatok van
20as nem értelek.
17es hogy érted hogy ilyen hapsival?
Nem tudtam,hogy ez lesz. Szarul esik,hogy 3asban alig vagyunk. Amúgy közben letettem erről a tervemről. 10kor jött haza. Tesója hozta. Addig döglöttek. Sok volt a sör...
2022. okt. 31. 13:28
23/44 anonim válasza:
Mit nem értesz???
Megkerdezed, hol volt ejszaka....és te komolyan elhoszed?
24/44 anonim válasza:
Kicsit bunkó a férjed. A testvére most költözött össze a barátnőjével, tehát nagyon friss a kapcsolat, egymás szájában kéne még lenniük. Erre a tesód odatanyázik órákra. Ez szokatlan.
Én is azt hittem, hogy nyolc év házasság után már felismerem, ha a férjem hazudik...
25/44 anonim válasza:
Édesapa mit szolna, ha otthagynád öt napokra a gyerekkel és elmennel xboxozni? Ezt ugye neked is lehet...??
26/44 anonim válasza:
Úgy csinál mint egy legenyember Tesó xbox sör
Egyáltalán nem erdeklitek
27/44 anonim válasza:
25: itt nincs szó az apjarol sztem
29/44 anonim válasza:
Nekem az lenne a kerdesem, h amiota megszuletett a gyerek, milyen a szexualis eletetek. Mondjuk lehet sejteni... de o szokott probalkozni? Vagy regebben probalkozott es esetleg te folyton visszautasitottad? Az nem lehet, h elhiztal, vagy o elhizott es az egyikotok nem kivanja a masikat, es o igy menekul? Talan megunta a hazassagot, vagy azt, h mindig a gyerek az elso? Ugy tunik, h nem valami komoly, felelos ember, inkabb valami fiatal, tapasztalatlan "gyerek", aki csalodott a hazassagban, es nem is kepes a problemakrol kommunikalni, pedig lehet, h rajta is segitene egy kiados parbeszed. Meg ami utana kialakulhat esetleg belole. Lehetseges, h most meg nem csal meg, de ha a szex nem lesz rendben, akkor valoszinu, h ez fog kovetkezni. Kiveve ha mar megunta a szexet ugy altalaban. De ilyen ferfirol eletemben csak egyszer vagy ketszer hallottam, es azt is alig hittem el... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!